22.07.2024

Premiul „ABC 2021 – Lumea mobilității” pentru Bürstner Lyseo Gallery în categoria Vehicule de camping

Anul 2021 este cu adevărat sub o stea norocoasă pentru Bürstner. Cu premiul „ABC Award 2021 – The world of mobility” pentru designul excepțional de produs și comunicare pentru noua Galerie Lyseo cu „Gallery-Roof”, Bürstner continuă seria de premii din acest an în industria autorulotelor.

La categoria „Vehicule de camping”, Consiliul german de design a fost foarte entuziasmat de această autorulotă inovatoare și a lăudat performanța întregii echipe de dezvoltare. Juriul a fost deosebit de impresionat de alcovul parțial integrat în vehicul cu camere de aer, care poate fi ridicat atunci când este oprit și care creează în scurt timp o a doua zonă de locuit completă, inclusiv un pat și o masă.

Bürstner a fost întotdeauna cunoscut pentru designul armonios, amenajările funcționale și expertiza în materie de amenajări interioare. Acum, inginerii, designerii și dezvoltatorii au încununat toate cele trei virtuți. Cu modelul de prezentare „Gallery”, Bürstner prezintă o noutate absolută. Această autorulotă inovatoare are o alcovă care poate fi ridicată și oferă un confort de viață unic cu al doilea „etaj”.Sub deviza „travel small, live big”, noua Galerie Lyseo combină pentru prima dată avantajele unui model semi-integrat cu cele ale unui model cu alcov: în timpul mersului, al doilea etaj se retrage, astfel încât vehiculul capătă silueta unui semi-integrat și, în comparație cu modelele convenționale cu alcov, este semnificativ mai aerodinamic și, prin urmare, mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. În staționare, partea frontală a acoperișului poate fi ridicată rapid și ușor cu ajutorul compresorului de aer și a unei tehnologii de cameră de aer special dezvoltate. O piatră de hotar inovatoare și impulsul perfect pentru a aduce Galeria în producția de serie pentru anul 2022. Interiorul este o dezvoltare ulterioară a pretenției de „a se simți ca acasă”, care a caracterizat marca Bürstner timp de peste 30 de ani – completată de o serie de elemente importante. De exemplu, în interesul unui confort maxim, conceptul este completat de alte accesorii de înaltă calitate și soluții practice de depozitare. Un alt punct de atracție: o scară instalată permanent, cu spațiu de depozitare suplimentar, care duce în siguranță și confort la etajul al doilea.

Foto: Bürstner

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

S-au îndrăgostit de Bulgaria și au deschis un camping

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857