13.06.2024

Premiul iF Design Award pentru camper van-ul Hymer Venture S

Pe lângă premiul german pentru design și premiul european pentru inovație, Hymer Venture S a impresionat și juriul premiului iF Design Award. Camper van-ul exclusivist pentru off-road a obținut un punctaj deosebit de bun la categoriile diferențiere și formă.

Hymer Venture S. Vanul de teren a impresionat juriul premiului iF Design Award cu designul său extraordinar și a primit un premiu la categoria „Automobile/Vehicule”. Ceremonia de decernare a premiului a avut loc la 15 mai, în cadrul galei de premiere de la teatrul Friedrichstadt-Palast din Berlin.

De mai bine de șase decenii, iF Design invită experți independenți și de renume în domeniul designului din întreaga lume să fie membri ai juriului iF Design Award. În cadrul unui proces de evaluare care a durat mai multe zile, 133 de experți din 20 de țări au evaluat anul acesta candidaturile și au acordat premii celor mai bune modele din nouă discipline. Cu aproape 11.000 de proiecte înscrise din 56 de țări numai în 2023, iF Design Award este considerat unul dintre cele mai prestigioase premii de design din lume.

Toate candidaturile sunt evaluate pe baza a cinci criterii elaborate împreună cu o echipă de experți internaționali în design. O atenție deosebită este acordată ideii, formei, funcției, diferențierii și impactului designului. Atunci când a fost vorba despre modul în care designul modelului Venture S se distinge de alți producători din industrie și despre ce crede grupul țintă despre designul său extraordinar, Hymer Venture S a obținut un punctaj deosebit de bun și a reușit să câștige râvnitul premiu.

iF DESIGN AWARD NIGHT 2023

„Suntem incredibil de mândri de această realizare remarcabilă și suntem încântați de recunoașterea care vine odată cu acest premiu”, spune Christian Bauer, președintele Hymer GmbH & Co. KG. „Cu produsele noastre, noi reprezentăm inovația și calitatea. Laudele pe care le-am primit din partea experților în design ne umplu de încredere și ne confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun. Thomas Klüber-Voss, proprietarul STUDIOSYN, studioul din spatele designului Venture S, adaugă „O sursă majoră de inspirație pentru fostul nostru studiu de design Vision Venture a fost comunitatea tinerilor rulotiști, deoarece ideile lor creative și transformările DIY ne-au dat noi motive de gândire. Atunci când am creat Venture S, scopul nostru a fost să încorporăm designul și ingeniozitatea vehiculului concept atunci când am început producția de serie. Sunt foarte mândru că am reușit acest lucru cu Venture S, iar premiul iF Award este încă o dovadă în acest sens.”

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Pregatirea autorulotei/rulotei pentru parcarea de iarnă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857