12.06.2024

Prezentare de autorulote la Sibiu în acest weekend

Prezentare de autorulote la Sibiu în acest weekend, unde vor fi expuse 4 vehicule recreaționale.

În accest weekend 26-27 octombrie, va avea loc în Sibiu, la Promenada Mall, intrarea spre Tucano Coffee, în intervalul orar 10-22, un eveniment de prezenare a autorulotelor firmelor de închirieri Rotescu și Nomad Caravan, care sunt și organizatorii acestui eveniment.

„În pregătirea sezonul 2020 ne-am propus și o activitate de promovare locală, pentru că multă lume nu știe efectiv cum arată o autorulotă pe interior și ce confort poate acestea să ofere” – ne spune Adrian Drăgan Răduleț de la Rulotescu.

Vor fi prezente 4 autorulote – 2 semiintegrate, 1 alcov și 1 van.

Prin acest eveniment se urmărește popularizarea în rândul localnicilor a acestei alternative de vacanță la turismul clasic. Cei care vor dori să experimenteze acest gen de turism, vor avea posibilitatea să facă rezervări pentru 2020, direct la eveniment, unde vor beneficia de reduceri oferite pe loc de către firmele participante.

„Suntem la prima încercare de genul asta și suntem curioși și noi de feedback-ul vizitatorilor, să vedem dacă merită să investim în viitor în acest tip de promovare” a adăugat Adrian Drăgan Răduleț.

Pentru cei care nu au intrat niciodată într-o autorulotă, dacă sunteți în Sibiu, sau în trecere prin Sibiu, aveți posibilitatea de a vedea cum arată o autorulotă în interior.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

TransCarpatica 2019 – expediție offroad de 3 zile la cort, în natură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857