23.04.2024

RENT AND TRAVEL, parte din Knaus Tabbert, a primit premiu de calitate a serviciilor

Knaus Tabbert se adresează noilor clienți de caravaning cu idei inovatoare

  • Cinci ani pe o traiectorie ascendentă de succes
  • Mai mult de 2.200 de vehicule disponibile
  • Intrarea perfectă în lumea caravaningului
  • Opțiuni de rezervare digitală convenabile și sigure

Caravaningul cunoaște în prezent un boom fără precedent. Acest lucru este confirmat de cele mai recente cifre furnizate de RENT AND TRAVEL, marca de închiriere a companiei Knaus Tabbert AG. Această formă fascinantă și independentă de vacanță atrage un număr tot mai mare de familii tinere, cupluri și persoane singure. Fără limite și restricții, fie în împrejurimi naturale îndepărtate, fie în vizite spontane la obiectivele culturale ale orașelor europene: vacanța în rulote și autorulote în vara anului 2021 nu a fost niciodată mai populară. „RENT AND TRAVEL este un model de mare succes pentru Knaus Tabbert”, spune Gerd Adamietzki, director/CSO al Knaus Tabbert AG, subliniind cifrele actuale: „Cu RENT AND TRAVEL, ajungem la multe mii de clienți noi, care descoperă singuri rulota ca formă sigură de vacanță.”
Am observat o creștere spectaculoasă a numărului de începători care se bucură pentru prima dată de libertatea excepțională a acestui tip de călătorie. Pentru acești clienți, RENT AND TRAVEL este un partener ideal și inovator. De la lansarea sa în urmă cu cinci ani, afacerea a crescut din ce în ce mai mult: În prezent, există peste 2.200 de vehicule disponibile de la companiile de închiriere din toată Germania. Numărul stațiilor de închiriere (2021: 180) și al agențiilor de turism (2021: 440) pe care RENT AND TRAVEL le listează în portofoliul său a crescut, de asemenea, în mod considerabil.
Numărul din ce în ce mai mare de începători care își croiesc drum în lumea caravaningului se datorează, de asemenea, platformei de rezervări convenabile și sigure, bazată pe un software sofisticat. În special, clienții care nu au nicio experiență anterioară de viață mobilă beneficiază de o mulțime de informații practice, precum și de asistență de specialitate în alegerea vehiculului potrivit. De asemenea, potențialii cumpărători apreciază faptul că pot testa cu ușurință diferite formate de vehicule înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Povestea de succes a RENT AND TRAVEL este confirmată și de un premiu acordat de Institutul German pentru Calitatea Serviciilor. La sfârșitul lunii mai 2021, RENT AND TRAVEL a primit râvnitul premiu „Cel mai bun portal online din Germania” la categoria „Închiriere de rulote”. Premiul este rezultatul unui sondaj cuprinzător în rândul consumatorilor, care acoperă subiecte precum calitatea și diversitatea serviciilor oferite.
Aplicația RENT AND TRAVEL, ușor de utilizat, care oferă servicii complete înainte și după o călătorie, s-a dovedit a fi, de asemenea, extrem de practică – oferind chiar și un check-in digital. Cu interfețe de utilizator rapide și necomplicate, numeroase opțiuni și, nu în ultimul rând, o gamă excelentă de vehicule oferite, RENT AND TRAVEL impresionează clienții cu o experiență inteligentă și personalizată chiar înainte de a începe vacanța lor unică. Acest lucru este demonstrat și de tendința în ceea ce privește structura de vârstă: În 2020, mai mult de 43% dintre vizitatorii site-ului au avut sub 34 de ani – o creștere substanțială de aproximativ un sfert față de anul precedent. Această cifră dovedește dincolo de orice îndoială măsura în care grupul țintă tânăr descoperă această formă de vacanță. În schimb, vârsta medie a cumpărătorilor rămâne între 51 și 57 de ani.
În ciuda numărului mare de vehicule din flota noastră, RENT AND TRAVEL recomandă în prezent efectuarea unei rezervări pentru vara anului 2021 cât mai curând posibil. În special în acest an, când, după lunile lungi de restricții, va fi în sfârșit posibilă o revenire treptată la călătoriile fără limite, RENT AND TRAVEL anticipează o nouă creștere rapidă a cererii.

Testată negativ pentru Corona, echipa RENT ANT TRAVEL este fericită de premiul „Cel mai bun portal online din Germania”.
Foto: Knaus Tabbert AG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Retrospectiva CMT 2020 Stuttgart, primul mare târg de caravaning din Europa

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857