23.04.2024

ROWAGO, prima platformă online pentru închirierea de autorulote și rulote din Bulgaria

ROWAGO, prima platformă online pentru închirierea de autorulote și rulote din țara vecină Bulgaria, va fi lansată în curând.

Prima platformă online din Bulgaria pentru închirierea vehiculelor recreaționale, ROWAGO va începe să funcționeze din 18 mai, informează site-ul bulgar Camping.bg

Ieri a fost anunțată oficial campania pentru lansarea primei platforme online din Bulgaria, ROWAGO, platormă pentru închirierea vehiculelor recreaționale. Acesta va fi locul, unde toată lumea va putea închiria un camper sau o rulotă pentru vacanță, iar proprietarii acestor vehicule vor putea să le listeze la închiriat.
„Dacă aveți un camper sau o rulotă și nu le folosiți constant, le puteți pune la închiriat și astfel puteți câștiga bani în timpul în care nu folosiți autorulota sau rulota. Prețurile sunt stabilite de proprietarii vehiculelor. ROWAGO oferă un mecanism care garantează drepturile și obligațiile părților pe bază de contract. Dacă nu dețineți un astfel de vehicul sau doriți doar să diversificați, puteți vedea ofertele încărcate în ROWAGO, alegeți modelul și să faceți rezervarea” ne spune Veselin Valev, inițiatorul platformei.

Site-ul urmărește să ofere informații și încredere suplimentară utilizatorilor, posibilitatea de a comenta și evalua drept feedback tuturor celorlalți utilizatori ai platformei. Scopul este de a crea un cerc de încredere, al cărui diametru depinde de consumatorii înșiși.
ROWAGO va fi deschis oficial pentru acces gratuit publicului larg pe 18 mai.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Un nou nume de autorulote în România – RVSTARS

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857