12.06.2024

Rulota englezească Go-Pod – micro tourer caravan

Producătorul Go-Pod este prezent la CMT 2020 cu o rulota mică, englezească Go-Pod – micro tourer caravan.

O atracție a salonului CMT 2020 din Stuttgart, Germania, este o rulotă mică a producătorului englez Go-Pod, cu sediul companiei în Manchester, UK iar linia de producție în Portugalia.

Dimensiunile acestui model sunt: lungime – 4.20 m inclusiv cârlig și bară 0.99m, lățime – 1,85 m iar înălțimea de 2.05 m cu acoperișul închis. Ridicarea blatului pop adaugă 30 cm.

Go-Pod are două varinte Standard la 12.995 € și Delux la 14.995 €.

Rulota Go-pod este realizată dintr-o bucată compactă pentru a elimina îmbinările și astfel se elimină infiltrațiile. Cu o greutate de 750 de kg, rulota poate fi tractată și de șoferii mai puțin experimentați. În interior oferă tot confortul de care ai nevoie, fiind un upgade atractiv pentru cei care folosesc cortul frecvent. Caracteristicile și configurarea minimă oferă avantajul de a pune rulota pe poziții foarte repede.

Mai multe informații pe site-ul producătorului: https://www.go-pod.com

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Foto: Go-Pod

Inside Servcom Dej – dealer rulote Knaus în România din 2007

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

2 COMENTARII