24.07.2024

S.E.R.V.E se alătură evenimentului Conveția Anuală de Caravaning ediția a 3-a

Compania S.E.R.V.E se alătură evenimentului Conveția Anuală de Caravaning ediția a 3-a, care se va desfășura în perioada 1-3 octombrie la Camping Cheile Turzii

Compania S.E.R.V.E se alătură evenimentului Conveția Anuală de Caravaning ediția a 3-a, care se va desfășura în perioada 1-3 octombrie la Camping Cheile Turzii, devenind astfel sponsorul de vinuri.

Două vizite și o descriere de doar șase rânduri despre terroir-ul românesc în World Athlas of Wine au fost necesare pentru a porni o nouă eră în industria vinului românesc. Astfel, în 1994 ia naștere S.E.R.V.E (Societatea Euro Română de Vinuri de Excepție), prima societate privată din sectorul viticol românesc. Guy Tyrel de Poix și viitoarea lui soție, Mihaela, vor crea SERVE, o poveste minunată care se rescrie cu fiecare pahar de vin savurat zi de zi. Succesul a rafinat calitatea și a încurajat propagarea unor valori deosebite.

Contele Guy Tyrel de Poix a lăsat în urmă o moștenire specială, pe care a știut că Mihaela, ing. Aurel Rotarescu – oenolog – și echipa S.E.R.V.E o vor onora cu siguranță.

Ei continuă să ducă mai departe numele și standardele înalte S.E.R.V.E, dar și însemnătatea acestuia pentru viticultura României.

Ne face plăcere să avem alaturi de noi parteneri ca S.E.R.V.E – sponsor de vinuri, la Convenția Anuală de Caravaning din România ediția a 3-a. Cum v-am obișnuit de la edițiile anterioare, partenerul nostru Wine Master Solution – reprezentată de Dan Cornel Săvulescu, somelier, ne va prezenta vinurile SERVE în cadrul evenimentului.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a – SAVE THE DATE

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857