12.06.2024

SAINT & SINNER, prezentat la Caravan, Motorhome&Adventure 2019

La ediția din acest an a salonului Caravan, Motorhome&Adventure, dealerii au adus la expoziție în jur de 20 de autorulote – cele mai multe de când este această expoziție!

Cei de la Autorulote România, au avut în stand Mobilvetta, Weinsberg, Roller Team și Knaus. Campervanul în roșu și alb, care a atras toate privirile vizitatorilor a fost modelul SAINT & SINNER 630 ME de la Knaus.

foto: Marian Mocanu – fotografie de produs

SAINT & SINNER este un campervan cu motorizare diesel – Fiat Ducato 2,3, EURO 6, dezvoltă o putere de 130 CP, cutie manuală 6+1 trepte.

Cu o lungime de 636 mm, lățime de 2050 mm și o înalțime de 2580 mm, acest camper este ideal pentru o familie cu 2 copii, având omologate 4 locuri de dormit. Dimensiunile îl fac ideal pentru vizitarea orașelor, fiind mai ușor de parcat în orașe decât autorulotele clasice.

foto: Marian Mocanu – fotografie de produs

Combinația de culori roșu, alb și negru la interior creează o atmosferă plăcută și voioasă în același timp. Luminile led completează atmosfera plăcută în interiorul lui SAINT & SINNER.

Scaunele rotative sunt originale Fiat Captainchair, cu cotiere și tetiere și tapițerie SAINT & SINNER. Volanul și schimbătorul de viteze sunt îmbrăcate în piele.

SAINT & SINNER dispune de un rezervor de apă curată de 120 L, ceea ce este suficient pentru câteva zile de campare fără a fi nevoit să te racordezi la apă, și un rezervor de apă uzată de 85 L.

Sistemul de încălzire al acestui model este cu boiler integrat Truma Combi 6, iar SAINT & SINNER are un transformator electric de la 220 CA la 12 CC.

Prețul lui Knaus SAINT & SINNER este de 47.500 euro (fără TVA) și sunt incluse transportul și omologarea.

Mai multe informații găsiți pe www.romcaravan.ro

foto: Marian Mocanu – fotografie de produs

Text: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857