19.04.2024

SALON DU CAMPING-CAR DE PARIS LE BOURGET 2020 – a fost anulat

Salon du camping-car de Paris Le Bourget, evenimentul dedicat autorulotelor din capitala franceză nu va avea loc anul acesta.

Salon du camping-car de Paris Le Bourget, evenimentul dedicat autorulotelor care trebuia să se țină în perioada 26 septembrie – 4 octombrie 2020, nu va avea loc anul acesta din cauza pandemiei de Covi-19, au anunțat organizatorii în 29 august.

Organizatorii au încercat să mențină Salonul vehiculelor de agrement până în ultimul moment. Jean-Jacques Kauffmann, organizatorul Salonului d ela Paris, a declarat în primăvară că intenționează să programeze o ediție „limitată” a evenimentului, cu măsuri specifice pentru sănătatea expozanților și a vizitatorilor. Cu excepția cazului în care evoluția epidemiei împiedică să se întâmple acest eveniment, a mai completat Jean-Jacques Kauffman.

Evenimente interzise în zona roșie

Reapariția epidemiei în Ile de France în zona roșie este cea care provoacă anularea ediției din 2020 a Salon du camping-car de Paris Le Bourget, potrivit comunicatului de presă lansat de organizatori. „Având în vedere interdicția, motivată de situația de sănătate, de-a organiza evenimente care adună peste 5.000 de oameni până pe 30 octombrie în departamentele din zonele roșii, organizatorii Salonului au decis să amâne această ediție a 55-a, anul urmator.”

Vizitatorii care și-au cumpărat deja bilete de pe internet vor primi banii inapoi informează www.lemondeducampingcar.fr

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning din România 2020, ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857