21.05.2024

Sfaturi și recomandări în această perioadă

În acestă perioadă vă sfătuim să aveți mare grijă de voi și de cei dragi vouă

Traversăm o perioadă mai dificilă iar recomandarea noastră este să respectăm sfaturile specialiștilor și al autorităților. Haideți să stăm cât mai mult în case, să limităm deplasările, chiar dacă spunem că ieșim „în natură”. Nu este de glumit.

Toate firmele de închirieri autorulote ar trebui să fie mai responsabile în această perioadă și să nu mai promoveze ieșirile „în siguranță” cu autorulota. Măcar în această perioadă să reducem deplasările. Asta dacă ne pasă.

Nu vrem să creem panică, dar informațiile corecte ne pot ajuta să trecem peste această perioadă dificilă. Haideți să fim responsabili!

Să mulțumim medicilor și personalului care este în prima linie în bătălia cu coronavirusul.

Și o altă recomandare! Când mergeți la cumpărături, cumpărați o ciocolată în plus și lasați-o la casă pentru cei de acolo! Stau acolo cu magazinele deschise pentru noi! Un gest simplu dar care contează!

În perioada în care stăm în case, ne cunoaștem familia, putem citi articolele de pe site, citim cărți, vedem filme… Avem ce face cel puțin două săptămâni!

RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857