24.07.2024

Suisse Caravan Salon și-a deschis porțile pentru iubitorii de autorulote și rulote

Ieri, 22 octombrie 2020, Suisse Caravan Salon și-a deschis porțile pentru iubitorii de călătorii cu autorulota și rulota

În perioada 22-26 octombrie 2020, Suisse Caravan Salon are loc primul târg de la începutul pandemiei de coroana, în Berna, Elveția la BERNEXPO. Siguranța vizitatorilor este prioritatea maximă pentru BERNEXPO GROUPE în cele cinci zile de târg. Cele mai noi modele și tendințe de vehicule, precum și sfaturi competente așteaptă pasionații de camping și autorulote într-un mediu sigur.
Cel mai important punct de întâlnire al industriei din Elveția este înconjurat de un concept de protecție consistent. Drept urmare, biletele vor fi vândute anul acesta exclusiv prin înregistrare online. Sunt disponibile un anumit număr de bilete de intrare zilnic, care nu este depășit. „Numărul de vizitatori va fi limitat la 7.000 pe zi, în toate zilele”, explică directorul expoziției Remo Jenni. „Pentru comparație: în ultimii ani, între 15.000 și 18.000 de fani de camping și caravaning au fost prezenți sâmbăta și duminica.”
Semnalizare pentru spațiu liber
Ca o măsură suplimentară de siguranță, pe site-ul Swiss Caravan Salon a fost introdus un sistem de semaforizare. „Aceasta înseamnă că vizitatorii primesc deja informațiile necesare cu privire la numărul actual de vizitatori pe zi când se înregistrează”, continuă Remo Jenni. În general, este necesară o mască în sălile de expoziție. BERNEXPO GROUPE recomandă purtarea măștilor și în zona exterioară. Dacă distanța minimă aplicabilă de 1,5 metri nu poate fi menținută, o mască trebuie purtată și în aer liber. Aceste cerințe pot fi modificate în orice moment, în funcție de liniile directoare oficiale. „Toate măsurile au un singur scop: vizitatorii ar trebui să se simtă în siguranță în orice moment, atât în ​​sălile de expoziții, cât și în zona în aer liber”, subliniază Remo Jenni.
Datorită pandemiei coroanei, călătoriile mobile se confruntă cu un boom suplimentar. Dacă intenționați să vă conduceți propriul vehicul anul viitor, acum este momentul ideal pentru a precomanda cele mai noi modele pentru sezonul 2021. Peste 250 de expozanți sunt reprezentați pentru a prezenta cele mai noi inovații ale vehiculelor și o gamă largă de accesorii celor care sunt pasionați de călătorii. În plus, în ciuda restricțiilor, un program bogat îi așteaptă pe vizitatori: în domeniul noțiunilor de bază ale caravanelor, experții împart cunoștințe utile atât posesorilor de caravane cu experiență, cât și noilor veniți. Dacă doriți să vă urcați singur la volan, puteți încerca să conduceți un motorhome cu un instructor sau să încercați popularul curs de tracțiune integrală.Christoph Hostettler, președintele Caravaning Suisse, relatează în prima zi de succes: ”Sunt foarte fericit de lansarea Salonului Caravanei Suisse. Sunt mai mult decât mulțumit de implementarea conceptului de protecție și de înalta disciplină de către vizitatori și expozanți. Oamenii aderă la măsurile de protecție, este foarte plăcut de văzut”.

Sursa foto: Facebook

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

RVTravel.eu trips – Harghita, România – Vlăhița

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857