21.05.2024

SUNLIGHT introduce trei noutăți în materie de motorhome în anul 2024

SUNLIGHT este cunoscut pentru abordarea sa orientată spre viitor și spre schimbare – și subliniază din nou acest lucru prin introducerea noutăților sale excepționale pentru modelul 2024 în decembrie 2022. Tânăra marcă germană și-a reproiectat întreaga gamă cu o culoare și o echipare proaspătă și prezintă în plus trei vehicule noi: SUNLIGHT T 670S, T 680 și T 690L cu profiluri joase se desfășoară pe șasiuri FORD cu un aspect elegant, o senzație de curățenie și echipamente avansate – meticulos adaptate tuturor iubitorilor de libertate și vânătorilor de aventuri.

SUNLIGHT își consolidează segmentul Low Profile cu trei noutăți: T 670S, T 680 și T 690L se bazează pe un șasiu FORD, cu 130 CP standard și o cutie de viteze cu 6 trepte de viteză lină. Este un aspect sportiv și elegant al celor trei vehicule pe șasiu negru-metalizat și jante de aluminiu negru standard. În plus, capota în formă de T a FORD adaugă o tranziție inteligentă și lină de la șasiu la caroserie. Cu o lungime de 6,99 m, T 670S este puțin mai scurt decât celelalte două modele cu 7,36 m. Cu toate acestea, toate cele trei vehicule au o lățime de 2,32 m și o înălțime de 2,93 m – tovarăși confortabili și spațioși.

Performanță tehnică. Interior confortabil.
Noile Low Profile SUNLIGHT prezintă cockpituri foarte auto și scaune ergonomice care garantează o poziție de conducere fantastică. T 670S oferă patru scaune și două (sau patru) paturi, în timp ce T 680 și T 690L oferă un al cincilea scaun și un pat suplimentar – perfect pentru o familie sau un grup de cinci persoane. Dormiți pe saltele confortabile din spumă rece de înaltă calitate și pe rame cu lamele din lemn premium. Cu o înălțime la cap de 210 cm, acestea sunt perfecte și pentru persoanele mai înalte. Bucătăria este echipată cu un aragaz cu 2 arzătoare de 12V, o chiuvetă mare, precum și un frigider de absorbție de 156 l, inclusiv congelator. T 670S este dotat cu o baie vario inteligentă, care economisește spațiu, în timp ce T 680 și T 690L dispun de băi spațioase și confortabile.

Un nou an, model 2024 cu perspective interesante
Cele trei noi Low Profile se potrivesc perfect cu gama SUNLIGHT, care apare cu un aspect nou și coerent în anul model 2024: aceasta include bara de lumini spate cu design sofisticat și elegant cu Bridge Light, autocolantele revizuite ale vehiculelor și designul interior complet nou.

Foto: SUNLIGHT

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cât de sigure sunt autorulotele la coliziuni?

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857