22.04.2024

Târgul CMT 2022 – Caravaning Motor Touristik – de la Stuttgart este pe cale să fie anulat

Germania – știri de ultă oră! Târgul CMT 2022, Caravaning Motor Touristik – de la Stuttgart este pe cale să fie anulat

Dacă acum câteva zile anunțam informații despre CMT 2022 de la Stuttgart, iată că infotmațiile care vin din Germania se schimbă de la o zi la alta, pe fondul evoluției pandemiei.

După ce o serie de expozanți importanți și-au anulat deja participarea din cauza evoluției actuale a pandemiei și a previziunilor ulterioare pentru începutul anului, nu mai este un secret că CMT 2022 de la Stuttgart (15-23 ianuarie 2022) nu va mai avea loc, cel mai probabil, informează Institutul German de Caravaning – https://caravaning-institut.de

Cercuri din interior au confirmat înainte de comunicatul oficial de presă: CMT, târgul de caravaning, motor, turism din Stuttgart, nu va avea loc probabil în ianuarie 2022, așa cum era planificat. De asemenea, târgul de turism din Hamburg FreizeitWelten 2022, programat pentru perioada 9-13 februarie 2022 la Hamburg Messe și organizat de Landesmesse Stuttgart, a fost, de asemenea, anulat oficial.

După ce săptămâna trecută, Conferința președinților de miniștri și, în plus, Bundestag și Bundesrat, Consiliul Federal al Germaniei, au înăsprit foarte mult legea privind protecția împotriva infecțiilor, târgurile comerciale și alte evenimente similare se află, de asemenea, în indexul Corona. Acest lucru înseamnă că târgurile comerciale sunt acum clasificate și ele ca evenimente majore care pot fi restricționate sau interzise în conformitate cu o ordonanță de stat. Deoarece Landesmesse Stuttgart și organizatorii târgului CMT sunt în contact regulat cu ministerele responsabile pentru sănătate și economie, aceștia au semnalat deja, în mod discret, că târgul CMT va fi în curând interzis.

Un plan „B” nu este disponibil, o versiune online, ca anul trecut, nu se discută din lipsă de interes, iar o amânare până în primăvară nu este posibilă, conform declarațiilor târgului.

Așteptăm noi informații cu privire la CMT 2022 de la Stuttgart.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Retrospectiva CMT 2020 Stuttgart, primul mare târg de caravaning din Europa

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857