20.04.2024

Târgul de caravaning CMT 2019 începe azi la Stuttgard, Germania

Azi, 12 ianuarie 2019, la Messe Stuttgard se deschide târgul de caravaning. Expoziția este organizată de Landesmesse Stuttgard GmbH în fiecare an în ianuarie. Târgul de la Messe Stuttgard este deschis anul acesta vizitatorilor în perioada 12-20 ianuarie 2019.

La o bere la CMT 2016

Expoziția este dedicata turismului în aer liber. Aici veți găsi informații și oferte despre ultimele tendințe de călătorie, destinații noi, țări, regiuni, orașe, excursii, autorulote și rulote, echipamente de camping și multe altele.

Cu peste 2.100 de expozanți din 100 de țări (cum sustine siteul organizatorului), va prezenta idei de vacanță, cele mai frumoase destinații de călătorie din întreaga lume, cele mai mari emisiuni pentru camping și caravaning până la începutul sezonului, precum și un program de divertisment turistic.

Indexul expozanților îl găsiti aici: https://www.messe-stuttgart.de/cmt/en/visitors/exhibitor-index-2019/

Deasemenea, prețurile biletelor de intrare le găsiți aici: https://www.messe-stuttgart.de/cmt/en/tickets/

Foarte mulți vizitatori merg la târg cu propria autorulota, Messe Stuttgard avand locuri de campare pentru campere. Prețul este de 20 euro fără curent/zi și 25 euro cu electricitate/zi.

Mai multe informații găsiți pe site-ul organizatorului CMT | Messe Stuttgard

Text & foto: VANgabond.eu – Motorhome Travel Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

1 COMENTARIU