24.07.2024

Târgul de vacanță CMT, de la Stuttgart a început cu succes – 80.000 de vizitatori

Previziunile experților în turism pentru anul turistic 2023 par a fi mai mult decât adevărate – cel puțin după primul weekend CMT: Nemții abia așteaptă să călătorească. „CMT s-a întors. Suntem la fel de puternici ca înainte de Corona„, spune încântat Roland Bleinroth, directorul general al Messe Stuttgart. Aproximativ 80.000 de vizitatori au venit la Centrul de Târguri din Stuttgart în primul weekend pentru a afla cele mai recente tendințe în materie de vacanțe și caravaning. „Un început excelent pentru Târgul de vacanță de la Stuttgart din acest an și pentru expozanții noștri. Atmosfera este copleșitoare.” Nu numai în sectorul turistic, ci și în sălile de camping și caravaning. „Aici, densitatea de vizitatori este, de asemenea, enormă, interesul pentru această formă de vacanță rămâne foarte mare„, a confirmat Bleinroth.

Atmosfera a fost bună și în rândul partenerilor din acest an ai târgului de sărbători de la Stuttgart. Reprezentanții Mongoliei, țară parteneră a CMT, au fost extrem de impresionați de numărul mare de vizitatori. „Suntem încântați să ne putem prezenta țara noastră la Târgul de la Stuttgart„, a declarat Bat-Ulzii Bat-Erdene, ministrul Mediului și Turismului din Mongolia. „Are diferite zone climatice, munți înalți, deșertul Gobi sau stepe nesfârșite. Aici puteți experimenta soarele, ploaia, ploaia, zăpada și zăpada într-o singură zi. O experiență de neuitat pentru toți iubitorii de natură!

Deplasare sponsorizată de Smiley Camper

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

TS BUS CAMP – camper van cu un layout diferit și vedere panoramică

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857