23.06.2024

Tombola RV fest cu premii în valoare de peste 10.000 lei

A mai rămas o săptămână până ne vom vedea la festivalul dedicat rulotiștilor – RV fest 2024! Și avem multe surprize, printre care vorbim acum de o tombolă cu premii în valoare pe peste 10.000 lei!

🔥 Avem până la această oră 10 expozanți care oferă premii în valoare de peste 10.000 lei! ‼️ Vedeți ce premii puteți câștiga și care sunt firmele participante la RV fest 2024 în video pe canalul de YouTube!

Tombola se va desfășura în cadrul evenimentului “RV Fest 2024”, desfășurat în Camping „La Ferma” din localitatea Homorâciu, jud. Prahova. Înscrierea la tombolă va începe în data de 16 mai, ora 10:00 și va dura până în data de 18 mai 2024, ora 18:00. Tombola este deschisă tuturor participanților la evenimentul RV Fest, persoane adulte, care sunt campate pe durata evenimentului în Camping La Ferma. Participarea la tragerea la sorți este gratuită.

Castigătorii trebuie să ridice premiile din cadrul evenimentului pană cel tarziu la data de 19 mai 2024, ora 12:00, de la standurile firmelor care pun premiile la dispoziție.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți (extragere din urnă) în data de sâmbătă, 18 mai 2024, ora 18:30. Extragerea se va desfășura public, pe scena evenimentului.

Premille sunt acordate de către firmele expozante în cadrul evenimentului RV fest 2024 și sunt următoarele:

  • pachet articole sanitare, un cort pentru duș, o cafetieră, un set de veselă și un set de nivelatoare, în valoare totală de 1080 lei, acordat de către ROLIMAG
  • o ladă frigorifică RONIC FC30, în valoare de 1290 lei acordat de către RONIC ENERGY
  • 3 vouchere de campare: weekend gratuit în camping cu ciubăr inclus, în valoare de 990 lei acordat de către Camping La Bubu in Transilvania
  • o mașină de spălat pentru camping 230V/260W în valoare de 449 lei acordat de către Total Camper Conversion
  • vouchere discount pentru închirieri autorulote în valoare totală de 2850 lei, acordate de către Camper Live
  • Premii în obiecte de camping în valoare de 300 lei acordate de către VEST MAGAZIN ONLINE
  • 3 vouchere pentru închirieri autorulote în valoare de 2250 lei, acordate de către Smiley Camper
  • 5 casete cu câte 2 sticle de vin în valoare totală de 500 lei, acordate de către Moșia Panciu
  • butelie de camping cu o capacitate de 5,5 kg, în valoare de 370 lei, oferită de ButanGas Romania
  • două scaune Berger, în valoare totală de 450 lei, oferite de Societatea Varhans

Participanţilor la „Tombolă” nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare. Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte bunuri sau servicii şi nici cu valoarea lor în bani. În cazul refuzului vreunui potențial câștigător de a beneficia de premiu, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Firmele înscrise la RV fest 2024 până la publicarea articolului: Campervan specialist, Camping La Bubu îin Transilvania, Rolimag, NJ Commerce, Ronic Energy Solution, Total Camper Conversion, Societatea Varhans, Joy2wander, Doctorcaravan, Camping.bg, Coffe-Bike Brasov, Camper Live, Mitrea Caravan, ButanGas Romania, Vest Magazin Online, Smiley Camper, Mosia Panciu.

Pe perioada festivalului vor fi zone de food truck-uri cu diverse tipuri de mâncăruri, terase cu băuturi, activități diverse pentru copii și familie, foc de tabără și concerte pe scena festivalului!

Ne vedem peste o săptămână!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857