23.06.2024

Trei premii pentru autorulotele KNAUS și Weinsberg la Caravan Salon 2020

La Caravan Salon Düsseldorf 2020 – cel mai important târg de autorulote – Knaus Tabbert prezintă o realizare impresionantă: Nu mai puțin de trei modele sunt în topul clasamentelor realizate de revista germană „Auto Bild Reisemobil”.

La Caravan Salon din Düsseldorf, Knaus Tabbert relatează încă o realizare impresionantă: Nu mai puțin de trei modele se găsesc în topul clasamentelor realizate de revista germană „Auto Bild Reisemobil”.
KNAUS L! VE I a dominat clasa integrată într-un stil impresionant. Ca model nou-nouț cu numeroase avantaje, a depășit de la început toți concurenții – impresionând în egală măsură cu tehnologia modernă, designul uimitor și un raport preț-performanță remarcabil.
Un alt membru al brandului a câștigat, de asemenea, victoria în clasa semi-integrată: WEINSBERG CaraCompact EDITION (PEPPER) a depășit întrega congurență pe acest segment. Nu este deloc surprinzător având în vedere faptul că PEPPER a fost de ceva timp cel mai bine vândut motorhome din Europa în clasa semi-integrată.
Compania a obținut, de asemenea, un succes notabil la clasa CUV (Caravan Utility Vehicles): Cititorii „Auto Bild Reisemobil” au votat KNAUS BOXSTAR LIFETIME XL pe locul trei. Dispunând de noi layouturi, cu acoperiș înalt, oferă acum o libertate de mișcare și mai mare.
„Autorulota de Aur” este considerată unul dintre cele mai prestigioase premii din industrie. De mulți ani, modelele de la Knaus Tabbert au obținut succese în această selecție a cititorilor – după cum remarcă Gerd Adamietzki, CSO al Knaus Tabbert AG: „Credem că trei clasamente de top într-un an reprezintă un semn excepțional de încredere a alegătorilor critici. Aș dori să mulțumesc cititorilor „AutoBild Reisemobil” și, bineînțeles, întregii echipe Knaus Tabbert. ”
Deși premiile sunt prezentate în mod tradițional la Caravan Salon din Düsseldorf, ceremonia din acest an va avea loc fără evenimentul popular de seară al industriei din cauza circumstanțelor actuale.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Gibraltar, punctul terminus al călătoriei cu motorhome în Spania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857