21.05.2024

Truma anulează prezența la Caravan Salon 2020 de la Dusseldorf

Altă companie importantă (Truma) anunță anularea prezenței la Caravan Salon 2020 de la Düsseldorf

Din cauza pandemiei de corona, Truma a anunțat a anunțat că nu va participa anul acesta la Caravan Salon din Düsseldorf. „Această decizie nu a fost ușor de luat și după o examinare atentă, am decis să anulăm participarea din acest an la Caravan Salon”, explică CEO-ul Alexander Wottrich.

Sănătatea este prioritatea noastră
„Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri sunt prioritatea noastră. Normele complete de igienă și distanțare de la târgul Düsseldorf protejează cât mai bine expozanții și vizitatorii. Cu toate acestea, nu putem justifica participarea la Caravan Salon, ca urmare a datoriei noastre de îngrijire în calitate de companie ”, explică Wottrich.

Obiectivele târgului nu sunt realizabile
În plus, în calitate de furnizor, Truma nu vinde produse la târguri. Obiectivul nostru se concentrează pe întâlnirea și schimbul cu OEM, angrosiști ​​și dealeri și consilierea clienților finali – toate aceste discuții beneficiază de contact față în față. „Acest lucru ar fi dificil de făcut, având în vedere circumstanțele actuale. Având în vedere acest lucru, nu am dori să ne expunem la Caravan Salon. Desigur, vom continua să fim acolo pentru clienții și partenerii noștri de afaceri și vom interacționa din ce în ce mai mult cu aceștia prin canale digitale. Sperăm să le putem întâmpina în cabina Truma din Düsseldorf anul viitor în mod obișnuit.”

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Satul de rulote din Vama Veche – un mic paradis verde

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857