23.04.2024

Turismul cu autorulota, la festivalul Neversea

Turismul cu autorulota, la festivalul Neversea. Cei care au vrut să vină la Neversea, dar nu au mai găsit cazare, au putut veni cu autorulota.

În această perioadă festivalul Neversea din Constanța a atras mii de turiști la malul mării. După o peioadă de plimbări și campări off camping prin Dobrogea (vom reveni cu fotografii și filmări din zonele străbătute – zone absolut minunate), VANgabond a ajuns și la festivalul Neversea, anunțat aici. Pe drumul care vine de la Jurilovca către Constanța, am avut emoții la trecerea pe sub un limitator de înălțime de 3 metri.

Trecerea pe sub indicatorul de înalțime de 3 metri.

În Constanța toate locurile de cazare au fost ocupate cu mult timp înainte de festival, așa că cei care s-au decis târziu să vină la festival, autorulota a fost o opțiune foarte bună. Se putea închiria autorulotă de la una din cele 57 de firme de închirieri autorulote.

Am vrut să vedem dacă sunt turiști veniți cu autorulota la festival, așa că ne-am plimbat pe străzile adiacente zonei Neversea la „vânâtoare” de campere.

Am parcat autorulota în parcarea de lângă hotelul Palace RRT (hotel dezactivat acum), cu vedere panoramică asupra portului Tomis, la 1 km de festivalul Neversea. Am luat-o la pas, iar în parcarea următoare am gasit un motorhome cu numere de Franța. Pe una din străduțele din centru vechi, era un camper chiar pe strada, iar jos, în spatele teraselor am găsit un motorhome de la „Rulotescu” și două autorulote de la „Rulote4travel”.

Relaxare la una din terasele din centrul Constanței

Camperul cu numere de Franța, sosit după noi, în parcarea de lângă noi.

Astea le-am văzut eu, dar cred că au fost mai multe autorulote la festival. Evident, probabil au mai fost turiști care au venit cu autorulota și probabil s-au campat la vreun camping din zona.

Săptămâna viitoare urmează Gărâna Jazz Festival, pentru cei pasionați de jazz. Acolo e o poieniță foarte frumoasă chiar peste drum de festival. Pentru cei care vor să meargă la Gărâna, recomand să se meargă din timp pentru a ocupa loc.

Poate vă interesează să vedeți și articolul: https://www.rvtravel.eu/natura-ce-facem-cu-ea/

Text&foto: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857