20.07.2024

Un festival internațional de marcă RV: All in CARAVANING va începe la Beijing în luna iunie

Sub tema Explorează o viață mai bună de călătorie, totul în CARAVANING 2021 (AIC), salon satelit al CARAVAN SALON Düsseldorf, va avea loc din nou în centrul de expoziții și convenții internaționale Beijing Etrong în perioada 18-20 iunie 2021. Este cea mai mare și cea mai profesională platformă de expoziții din industria de rulote și camping din China. În același timp, aduce, de asemenea, cele mai avansate tehnologii și dezvoltări din sector, cu informații de piață și cele mai recente tendințe. Deoarece pandemia de covid a fost controlată în China de ceva timp, târgurile cu participare au loc cu succes de câteva luni, cu un număr mare de vizitatori în unele cazuri.

„Totul în CARAVANING a fost dezvoltat ca un barometru de tendințe pentru sectorul de caravaning asiatic și ne așteptăm ca la târgul din acest an să fie unul plin de optimism. Vrem să plasăm centrul experienței caravaningului și să subliniem caracterul emoțional al acestei forme de vacanță. Acest aspect al stilului de viață atinge acordul potrivit cu familiile chineze, permițându-ne să asigurăm exact amestecul potrivit de târguri tradiționale și divertisment pentru întreaga familie”, spune Stefan Koschke, director de proiect Cravaning & Outdoor. În același timp, târgul arată și evoluțiile actuale din industrie, cele mai avansate tehnologii și ultimele tendințe. AIC a devenit, de asemenea, un punct de întâlnire pentru specialiști din industria caravaningului și a turismului, contribuind la promovarea unui schimb național și internațional de experiență, în special prin prezentările sale de înaltă calitate. Ca și până acum, patronul tuturor în CARAVANING 2021 va fi Ministerul Federal German al Transporturilor și Infrastructurii Digitale.

AIC oferă 39.000 de metri pătrați de spațiu expozițional. Peste 200 de mărci vor prezenta o gamă largă de rulote și rulote noi, precum și o gamă largă de accesorii, copertine / corturi, echipamente de exterior, stațiuni și campinguri.

Datorită sprijinului și organizării active a Ministerului Federal pentru Afaceri Economice și Energie și Asociației Industriei Târgului din Germania, Pavilionul Germaniei, cu o selecție excelentă de mărci Made-in-Germany, își sărbătorește premiera la AIC. La inițiativa asociației industriei Caravaning (CIVD), opt companii germane din sectorul accesoriilor își vor prezenta inovațiile și produsele de top pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați.

În plus, „Zona de produse în aer liber”, cu producători de echipamente și produse de exterior, precum și „Zona de camping”, cu informații despre locurile de camping de top din întreaga țară, îmbogățesc oferta expozițională. Anul acesta, organizatorii AIC au pregătit evenimente de însoțire interesante pe lângă prezentările expozanților. Situația actuală și tendințele viitoare ale industriei din China vor fi discutate în conferințe și forumuri de înaltă clasă.

O atenție specială va fi acordată primului summit internațional al industriei privind dezvoltarea turismului de caravaning din China. Experții vor discuta despre cum se poate dezvolta industria caravanelor și ce măsuri sunt necesare pentru a promova această formă mobilă de vacanță de agrement.

Obiectivul principal al acestui seminar este de a discuta despre noi oportunități pentru exportul chinezesc de accesorii RV și comerțul exterior. Având în vedere situația precară a pandemiei, nu este ușor pentru cumpărătorii din străinătate să vină la AIC sau pentru producătorii chinezi de accesorii să călătorească în Europa. Prin urmare, organizatorii vor crea o platformă online pentru a promova activ comerțul internațional, conectând cererea și oferta. Aceste întâlniri virtuale sunt menite să faciliteze contactul dintre expozanți și potențialii lor clienți. 

În celălalt program de sprijin, vizitatorii sunt invitați să descopere distracția călătoriei mobile. Pentru noii veniți și pentru prima dată, AIC va oferi din nou un StarterWorld în acest an. Toți vizitatorii care ar dori să afle mai multe despre conducerea unei autorulote sau rulote și funcțiile sale tehnice sunt bineveniți la centrul de service și consiliere orientat spre client. Experții din industrie vor oferi sfaturi practice și sfaturi privind selecția vehiculelor, planificarea rutelor de călătorie și alegerea campingului potrivit. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a primi sfaturi personale cu privire la întrebări specifice. În „Dream Tour Cinema”, vizitatorii vor avea ocazia să vadă destinații interesante de călătorie. Experții de top vor prezenta aventurile lor în țara viselor în cadrul unor discuții speciale, inclusiv trasee fantastice, anecdote de călătorie și sfaturi de camping.

foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857