23.06.2024

Un prag important pe canalul de YouTube – 15,000 de abonați

Azi am atins un prag important pentru mine pe canalul de YouTube – canal dedicat autorulotelor, rulotelor, campingurilor, turismului în aer liber.

Am început canalul de YouTube https://www.youtube.com/c/rvtraveleu la sfârșitul anului 2019, undeva prin noiembrie și nu știam ce va urma, ce va fi, dacă va fi interesat cineva de ceea ce mi-am propus, adică să aduc informații corecte și coerente despre industria caravaningului, despre călătoriile cu camperul, cu 4×4 sau cu orice fel de mijloc de transport. Canalul l-am pornit din pasiunea pentru călătoria cu autorulota și vreau să specific că nu este vlogging, nu îmi place să fac vlogging, încerc doar să aduc informații. De altfel, pentru mine este destul de complicat să vorbesc în fața camerei.

15,000 de abonați

Azi am atins borna de 15,000 de urmăritori cărora vă mulțumesc pentru abonare la canalul meu de YouTube și sper să urmăriți în continuare materialele mele. Dacă vă place ceva din ceea ce fac, nu ezitați să distribuiți, să comentați la video sau să vă spuneți părerea.

Vreau să mulțumesc celor câteva firme, puține de altfel, care mă susțin în activitatea asta de informare în industria caravaningului. Fără aceste firme nu aș reuși să ajung la saloanele din Europa de exemplu, acolo unde apar noi și noi informații despre rulote, aurorulote sau accesorii de camping.

Unul din video realizat de mine la CMT Stuttgart în ianuarie 2020 cu conceptul Hymer VisionVenture a depășit 3.460.000 de vizualizări, depășind cu mult clipul oficial Hymer.

Urmează proiecte interesante printre care FotoVanul Călător – un proiect unic care sper să iasă. Găsiți informații pe facebook la FotoVanul Călător. În curând voi incepe călătoria, luna viitoare voi fi la Cheile Turzii la primul eveniment dedicat tuturor rulotiștilor – Talciocul de rulote iar apoi vor urma alte deplasări cu autorulota.

Mulțumesc încă o dată pentru că v-ați abonat la canalul meu de YouTube și vă doresc călătorii frumoase!

CADOU: Am pentru voi 10 invitații la Caravan Motorhome & Adventure care va avea loc în perioada 31 martie – 3 aprilie la ROMEXPO. Trebuie să te abonezi la canalul de YouTube www.youtube.com/c/rvtraveleu (dacă nu ești abonat) și să apeși notificările apoi trebuie să distribui unul din video care ți-a plăcut de pe canalul meu, pe pagina ta de facebook cu tag #RVTravelRomania. Primi 10 care vor distribui pe facebook vor câștiga câte o invitație!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Talciocul de rulote – Bazar rulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857