19.04.2024

Un șofer de motorhome a fost amendat în Marea Britanie

Un șofer a fost oprit și amendat de poliție în Marea Britanie la întoarcerea acasă, după ce a călătorit cu trenul de pe coasta de sud est a Angliei spre vestul Țării Galilor pentru a lua un motorhome.

Ieri, un șofer a traversat Marea Britanie din sud până în vestul Țării Galilor cu trenul pentru a lua un motorhome informează ITV Report din Marea Britanie.

Ofițerii de poliție efectuau verificări în apropierea graniței dintre Carmarthenshire și Pembrokeshire (vestul Angliei), pentru a depista șoferiștii care fac deplasări neesențiale. Miercuri, au oprit un motorhome care circula pe A477. La control, șoferul a explicat că era în drum spre casă – spre Brighton.

Potrivit poliției Dyfed-Powys din Pembrokeshire, bărbatul a prins miercuri dimineață un tren de la Brighton în East Sussex la Tenby, în Pembrokeshire, și a plecat să ia motorhome-ul, la o distanță de peste 270 de mile (peste 430 km). La întoarcere acasă a fost oprit de Dyfed-Powys Police. Ofițerii au declarat că șoferul „a recunoscut în mod liber că aceasta nu era o călătorie esențială” și l-au raportat pentru încălcarea restricțiilor de călătorie legate de legislația coronavirus.

Poliția continuă să oprească șoferii din vestul Țării Galilor și verifică motivul pentru care călătoria este considerată a fi esențială, întrucât în Marea Britanie continuă să fie interzise călătoriile neesențiale în conformitate cu măsurile de blocare impuse acum cinci săptămâni.

Marți, poliția Dyfed-Powys a declarat că a primit informații despre persoanele care intenționează să călătorească în vestul Țării Galilor pentru a petrece timp în casele de vacanță în zilele următoare. A avertizat că oricine va face acest lucru, se va confrunta cu o amendă sau chiar cu o citație în instanță.

Sursa: www.itv.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ghidul autorulotistului începător – câteva informații și sfaturi utile

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857