21.07.2024

Viziunea devine realitate. Hymer prezintă exclusivul off-roader Venture S

Lansarea pe piață a Hymer Venture S – Hymer aduce pe drumul său conceptul de succes Vision Venture. Un concept unic de spațiu de locuit, tehnologii inovatoare și materiale premium fac din Venture S o icoană modernă a autocaravanului.

Azi a avut loc lansarea în premieră a conceptului Hymer Venture S la Caravan Salon 2022.

Când conceptul Hymer Vision Venture a fost dezvăluit la Caravan Salon 2019, producătorul german de autocaravane din Bad Waldsee, Germania, a prezentat un răspuns îndrăzneț la tendințele actuale și viitoare din industrie și a dezvăluit cum ar putea arăta autocaravanele în 2025. Această viziune devine acum realitate pe măsură ce Hymer sărbătorește lansarea pe piață a noului Venture S. Plin de inovații, cum ar fi unicul Instant Loft – un acoperiș pneumatic pop-top, care include o scară integrată – precum și hayonul uimitor cu ecran cu priveliște panoramică din sticlă reală, care oferă vederi de 180 de grade și o terasă exclusivă, Venture S este pur și simplu o autocaravană într-o clasă proprie. Hymer îndeplinește astfel nevoile și aspirațiile unui grup de clienți exclusivist și foarte exigent, în timp ce joacă un rol cheie în nașterea unei noi tendințe în turismul cu autocaravana – prin aducerea viziunii sale despre viitor în producția de serie cu spiritul său obișnuit de pionier și energia inovatoare.

Cu Venture S, am reimaginat de la zero motorul, inspirându-ne în același timp din nevoile și ideile comunității care se ocupă de viața în furgonete”, spune Christian Bauer, președinte al Hymer GmbH & Co. KG. „Rezultatul este o categorie complet nouă de autorulote de agrement pe care o lansăm acum pe piață – impulsionați de feedback-ul extraordinar primit de vehiculul nostru concept și susținuți de expertiza companiei noastre – după doar o scurtă fază de dezvoltare.”

Stil. Fără limite. Noul off-roader Hymer Venture S

Fiind un off-roader echipat exclusiv pentru două persoane, Venture S promite libertate fără compromisuri. Cu lungimea sa compactă a vehiculului, caroseria îngustă și estetica de teren, Venture S întruchipează o categorie de vehicule complet nouă.

Toate drumurile sunt deschise pentru Venture S datorită șasiului de la Mercedes-Benz Sprinter, precum și a tracțiunii integrale standard și a anvelopelor cu crampoane. Schema de culori atrăgătoare în Stone Grey sau Sea Blue Metallic împodobește atât caroseria, cât și cabina și, în combinație cu grafica de design în fagure, asigură un aspect inconfundabil.

Noile finisaje de mobilier – zero compromisuri pe două niveluri
Datorită unui concept de amenajare nou-nouț, Hymer a reușit să revoluționeze experiența de viață în rulota modernă. O dimensiune complet nouă a „vine life” se deschide pe două niveluri, caracterizată de cele mai înalte standarde de confort, design și funcționalitate.

Living – punctul culminant în zona din spate, asemănătoare unui lounge, a modelului Venture S este ecranul Infinity Screen din sticlă naturală, care înconjoară toate cele trei laturi ale zonei de living din spate și oferă o priveliște incredibilă, inundând în același timp interiorul cu lumină naturală. Împreună cu acoperirea pereților cu aspect de pâslă, acesta creează o ambianță interioară armonioasă. Atunci când nu este utilizată, masa reglabilă cu blatul său din bambus masiv poate fi pliată cu ușurință și depozitată sub banchetă. Pe vreme frumoasă, hayonul deschis al modelului Venture S extinde și mai mult spațiul de locuit, deschizând o terasă privată în stil iaht pentru o vedere asupra peisajului rural sau un loc în primul rând pe malul lacului.Gătitul – gătitul în Venture S este o plăcere, datorită bucătăriei moderne, complet echipate, cu accesorii elegante, de culoare neagră mată. Piesa sa centrală este peretele multifuncțional, care vă permite să personalizați spațiul de depozitare disponibil sub formă de cârlige, rafturi și recipiente. Un sertar cu spațiu de depozitare pentru un tocător, extinde suprafața de lucru a bucătăriei. Toate proviziile și ustensilele necesare pentru un catering rafinat la bord pot fi depozitate într-un sistem practic de cutii de depozitare. Designul modern al interiorului este mai mult decât superficial – Hymer folosește materiale inovatoare pe tot parcursul modelului Venture S pentru a asigura un echilibru optim între funcționalitate, aspect și greutate. De exemplu, suprafața metalică a blatului de lucru surprinde prin senzația sa moale și finisajul mat, care previne strălucirea în timpul condusului. De asemenea, este rezistentă la amprente și zgârieturi. Backplash-ul din gresie este realizat dintr-un compozit cu suprafață solidă pe bază de piatră pulverizată. Practic, nu se poate distinge de plăcile convenționale în ceea ce privește aspectul și senzația sa, conferind bucătăriei o notă de stil.

Dușul – datorită unui concept inteligent de utilizare a spațiului, Venture S dispune de două încăperi sanitare într-una singură. Dintr-o singură mișcare, baia – inclusiv toaleta ceramică opțională, chiuveta, oglinda și dulapurile încorporate – poate fi transformată într-o toaletă și mai mare, cu un duș la nivelul podelei. Cu un aspect și o senzație asemănătoare cu ardezia adevărată, noul finisaj pentru mobilier „Slate Light Rocks” convinge prin senzația unică de piatră naturală adevărată. De asemenea, este robust și ușor de curățat. Un rezervor de apă proaspătă de 120 de litri vă permite să vă bucurați de dușuri lungi sau să călătoriți și mai departe „off-grid”.Lucrul – Venture S include un concept unic de birou la domiciliu pentru toți cei care doresc să combine călătoria autonomă cu posibilitatea de a lucra în mișcare. În câteva secunde, biroul integrat în peretele lateral din spatele scaunului pasagerului poate fi configurat ca un post de lucru individual sub luminatorul flexibil, creând mediul perfect pentru lucrul concentrat și independent de locație. În plus, munca dumneavoastră nu va fi niciodată întreruptă de lipsa energiei electrice – datorită celor trei panouri solare de 115 wați de pe acoperișul modelului Venture S, precum și a celor șase prize de 230 V poziționate strategic în interior și a opt porturi USB. În combinație cu sistemul inteligent de baterii Hymer Smart Battery System 2.0 și cu bateriile cu litiu de 320 Ah, precum și cu invertorul standard, vă puteți bucura de până la 10 zile de autosuficiență fără a rămâne fără energie.

Multimedia și electronice de bord – Venture S este echipat cu un difuzor inteligent Sonos mobil care poate fi atașat în mod flexibil la panourile de perete, astfel încât vă puteți bucura de melodiile preferate chiar și în cele mai îndepărtate locații. Un proiector, inclusiv ecran și suport de perete – o opțiune pentru prima dată într-un vehicul Hymer – este alegerea perfectă pentru nopți de film de neuitat în timp ce vă aflați pe drum. Luminile suspendate și de lectură pot fi, de asemenea, montate în diverse locuri din vehicul, astfel încât să puteți crea atmosfera de lumină potrivită oriunde alegeți să vă relaxați. Un concept de iluminare bine gândit, cu iluminare ambientală pe mai multe niveluri (inclusiv iluminare de soclu), face ca interiorul lui Venture S să pară extrem de spațios și încăpător.

Foto (c)Hymer GmbH & Co. KG

Video realizat de RVTravel la CMT Stuttgard cu proiectul Vision Venture are aproape 4 milioane de vizualizări, depășind cu mult clipul oficial al producătorului și al tuturor jurnaliștilor. Aici video:

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cât costă vacanțele în campingurile din Europa? Costuri adiacente

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857