20.04.2024

„Vom avea multe premiere pentru România” – Ionuț Tudose

Vom avea multe premiere pentru România” ne anunță Ionuț Tudose, organizatorul singurului salon de caravaning din România

„Acest eveniment este singurul din România care spre marea noastră satisfacție crește de la an la an și atrage din ce în ce mai mulți pasionați. Povestea noastră cu rulote și autorulote a început cu mulți ani în urmă, de aproximativ 14 ani. Această idee legată de organizare expoziției de autorulote sau legarea expoziției de autorulote de cea de ambarcațiuni pe care o organizam deja a venit de la reacțiile oamenilor când mergeam în campinguri, în călătorii. Am întâlnit foate multe persoane care erau interesați să afle cât mai multe informații despre acest tip de turism. Aveau nevoie de informații tehnice, majoritatea priveau turismul ăsta cu rulota sau autorulota ca o variantă low cost, ceea ce nu este adevărat.

Evenimentul pe care îl organizam deja cu salonul nautic a fost foarte potrivit din punct de vedere tehnic. Puțini știu că majoritatea furnizorilor de repere care furnizează pentru autorulote sisteme de ventilație, de antene etc, sunt cei care furnizează echipamente și pentru ambarcațiuni.

Ideea de a uni cele două evenimente care există în prezent, respectiv expoziția de ambarcațiuni cu cea de rulote și autorulote, am reușit într-o formă foarte discretă – am început de la cea de-a doua ediție a evenimentului. Pe atunci la eveniment participa firma Motorhome, care la vremea respectivă a expus doar accesorii din zona de camping. A continuat cu cea de-a treia ediție în care au fost prezentă firma Romcaravan care a venit autorulote și rulote, deja aveam exponate,  aveau rulotiștii ce să vadă.

De-a lungul anilor au mai apărut filme care au încercat să intre în zona asta dar au dispărut între timp după piață. Au venit cu niște produse care poate nu au fost foarte potrivite pentru piața din România.

Anul trecut au fost multe exponate iar anul acesta vor fi și mai multe exponate, vor fi 8 expozanți. Este un eveniment destul de important anul acesta, pentru că vom avea multe premiere pentru România și chiar modele noi, au apărut și jucători noi în piață, iar iubitorii de rulotișm vor avea ce să vadă cu siguranță, vor putea vedea noutăți anul acesta.

Încercăm să aducem în fața publicului societățile cel mai serioase, adică oameni care să serioși și am evitat de-a lungul anilor colaborările cu firmele care nu sunt serioase. Avem feedback-ul nu doar legat de colaborarea cu noi, avem feedback de la ceilalți jucători din piață și de la clienți. Încercăm să îi evităm, adică să nu aducem în toată povestea asta decât oameni serioși, oameni care își fac treaba bine.

Vă așteptăm cu drag în perioada 28-31 martie la Romexpo în pavilioanele C4-C5, un loc din care nu ar trebui să lipsească pasionații de rulote și autorulote și ambarcațiuni.”

Interviu în exclusivitate pentru RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Mulțumiri pentru locatie: Autoklass Chitila

Vești bune pentru turiștii care călătoresc în Spania cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857