22.07.2024

Webasto introduce aplicația pentru mai multe încălzitoare

Webasto introduce aplicația pentru mai multe sisteme de încălzire staționară

Sistemele de încălzire staționare durează de obicei cât viața unei mașini. La fel și telecomenzile lor. Cu toate acestea, modul în care funcționează telecomenzile, se dezvoltă continuu și devin din ce în ce mai flexibile. Aplicația multifuncțională ThermoConnect de la Webasto, liderul pieței în domeniul sistemele de încălzire staționare, este acum capabilă să controleze mai multe încălzitoare. O altă caracteristică nouă este controlul vocal, care este posibil cu ajutorul unei abilități gratuite Alexa. Șoferii care dețin deja un sistem Webasto pot adapta funcția de control a aplicației – indiferent dacă încălzitorul a fost deja instalat ca opțiune din fabrică sau a fost adăugat ulterior.

O singură aplicație pentru mai multe încălzitoare
Proprietarii care folosesc mai multe încălzitoare Webasto – de exemplu, deoarece există mai multe mașini în gospodărie sau dețin atât o mașină, cât și o motorhome – acum pot controla toate dispozitivele folosind o singură aplicație. ThermoConnect controlează atât încălzitorul de parcare Thermo Top Evo, cât și încălzitoarele Air Top 2000 STC și Air Top Evo 40/55.

Nou: control cu ​​ajutorul unei abilități Alexa
Datorită unei noi abilități Alexa, va putea fi, de asemenea, controlate sistemele de încălzire Webasto folosind comenzi vocale din primul trimestru al anului 2020. Premisele pentru aceasta sunt utilizarea unui asistent vocal de la Amazon, precum și a unui ThermoConnect pentru controlul încălzitorului de parcare. Acest lucru face ca programarea centralei Webasto să fie o joacă de copil.

Modernizare simplă pentru dispozitivul de control
Pentru încălzitoarele de parcare Webasto instalate în mașini și autovehicule care sunt controlate în prezent folosind cronometrul prestabilit, telecomanda sau aplicația ThermoCall, acum este disponibilă o opțiune pentru a adapta controlorul convenabil pentru aplicații ThermoConnect.

Dacă sistemul de încălzire a fost deja instalat de către producătorul auto și este controlat de la un panou din mașină sau prin intermediul telecomenzii radio, este necesară numai obținerea unui cablu adaptor pentru a face upgrade la controlul de aplicație al sistemului de încălzire. Acest cablu este conectat la receptorul montat în fabrică. Aceasta se aplică vehiculelor de la aproape toți producătorii de automobile.

Pentru sistemele de încălzire montate ulterior, actualizarea este și mai simplă, deoarece nu este necesar un cablu suplimentar.

În plus, o unitate de control ThermoConnect este întotdeauna montată pe vehicul într-o poziție care nu este vizibilă. Această unitate conține deja o cartelă SIM. După ce aplicația gratuită a fost descărcată, sistemul de încălzire poate fi funcționat folosind un smartphone, tabletă sau un computer, indiferent de distanță. Programele de încălzire pot fi prestabilite în orice moment, inclusiv cele repetate în mod regulat.

Sursa: Webasto

Prima Convenție de caravaning în România la Reșca, județul Olt

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857