28.04.2024

Weekend plin la CMT2020 – Stuttgart

S-a încheiat primul weekend de salon CMT 2020 – Stuttgart în Germania

CMT 2020 este al doilea cel mai mare târg dedicat caravaningului din Gemania, după salonul de la Dusseldorf. Salonul se desfășoară în perioada 11-19 ianuarie 2020 la Meese Stuttgart, Germania. Anul acesta, suntem prezenți la această expoziție pentru a vedea noutățile din acest domeniu.

Expoziția se întinde pe 75.000 de metri pătrați, în 10 hale, din care 6 sunt dedicate caravaningului. În restul halelor sunt standuri cu agenții de turism, standuri de prezentare a diverselor țări (evident România nu are stand), biciclete etc.

Ieri, 12 ianuarie, presa și bloggeri au fost invitati la ora 11:00, de către organizatori la o conferință în ICS – Centrul de conferințe de la Messe Stuttgart.

După conferință am avut prilejul să schimbăm impresii cu câțiva expozanți care sunt interesați de colaborarea cu bloggeri din Europa.

După conferință am vizitat câteva săli (nu am reușit sa văd nici măcar jumătate) iar la ora 17:00, când expoziția s-a închis, am fost invitati de organizatori la un pahar de vin să socializăm.

Azi începem să mergem la standuri să vedem noutățile mai pe îndelete.

Vom reveni cu materiale așa că vă așteptăm să ne urmăriți pe site, pe facebook, instagram sau youtube.

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhomeTopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Noua motorizare de la Fiat Ducato Euro 6d

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

4 COMENTARII