16.04.2024

WEINSBERG a câștigat pentru a patra oară consecutiv premiul German Fairness Award

În urma a peste 55.000 de opinii ale clienților despre aproximativ 800 de companii din industria caravaningului – WEINSBERG a fost onorat pentru a patra oară consecutiv cu Premiul German Fairness Award în categoria autorulote și rulote.

WEINSBERG primește pentru a patra oară consecutiv râvnitul premiu german de corectitudine. Canalul de știri TV n‐tv și Institutul German pentru Calitatea Serviciilor acordă premiul companiilor al căror comportament față de clienți este considerat deosebit de corect de către consumatori. Accentul se pune aici pe valoarea justă a banilor, transparența în ceea ce privește informațiile despre produse, servicii și prețuri contractuale, fiabilitatea produselor și serviciilor, precum și gestionarea problemelor și reclamațiilor.
Consumatorii chestionați au putut vota pentru companii care reprezintă 57 de sectoare din piată, cum ar fi finanțele, energia, mașini/transport și agrement/turism. Câștigătorii premiilor sunt companiile care au primit cele mai mari ratinguri în industriile chestionate. Opiniile clienților au fost înregistrate în perioada aprilie – iunie 2020 ca parte a unui sondaj online reprezentativ pentru consumatori.
Premiul este acordat în mod tradițional la birourile Bertelsmann din Berlin. Din păcate, din cauza circumstanțelor actuale, evenimentul serii festive din acest an nu poate avea loc.
Alte premii pentru Knaus Tabbert
Brandul WEINSBERG a primit, de asemenea, „German Test Seal” din partea revistelor Focus și Focus Money: Peste 86 de milioane de contribuții în mass-media online și pe canalele de socializare, aproximativ 24.000 de branduri au fost examinate și evaluate pentru calitatea declarațiilor – rezultatul: WEINSBERG este clasată printre „cele mai bune din Germania”.
Knaus Tabbert AG a primit, de asemenea premiul „German Test Seal” în diferite domenii, de exemplu, „Germany’s Best – Sustainability”. Pentru acest premiu, au fost cercetate nu mai puțin de 59 de milioane de contribuții pentru aproximativ 24.000 de companii pe tema protecției mediului și a utilizării economice a materiilor prime.

ServiceValue și cotidianul Bild și-au ales căștigătorii „Regii Clienților” în urma unui sondaj online realizat la 890.000 de consumatori, care a examinat beneficiile clienților a peste 3.000 de companii. Acest sondaj s-a axat pe satisfacția clienților cu produsele și serviciile – iar TABBERT a primit distincția „Beneficiul ridicat al clienților”.
Împreună cu cotidianul Welt, ServiceValue a nominalizat, de asemenea, Brand Champions 2020 și a votat KNAUS numărul unu în categoria „Producător de rulote”. Pe baza unui sondaj online realizat la 600.000 de clienți, au fost evaluate în total 2.400 de companii pentru a determina mărcile care impresionează în Germania.

De asemenea, KNAUS a primit un premiu internațional de la cititorii cunoscutei reviste italiene de camping online CamperOnLine, care au votat L!VE I pe primul loc în categorie
„Integrat până la 68.000 EUR”.

„Întreaga echipă Knaus Tabbert este încântată de premiile primite și de verdictul pozitiv din partea clienților, care ne-a adus premiul German Fairness Award pentru a patra oară”, spune CSO Gerd Adamietzki. „Mulțumesc foarte mult!”

Foto: Knaus Tabbert

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857