21.05.2024

Bancheta de dormit S2 de la Aguti transformă mașina în vehicul de agrement

Confortabil și flexibil: cu noua banchetă de dormit pentru 2 persoane, S2 de la Aguti poți transforma autovehiculul tău într-un vehicul de agrement
Ușor și versatil, acest bancheta de dormit este utilă pentru ieșiri de weekend. Acesta este modul în care Aguti, parte din AL-KO Vehicle Technology Group din 2019, descrie ultimul său produs. Cu noua bancă de dormit pentru 2 persoane „S2” pentru autoutilitare multifuncționale, compania oferă clienților B2B un nou sistem de așezare sau de dormit disponibil fie cu două spătaruri simple, fie cu un spătar dublu. Cinematica inteligentă pliabilă a spătarului și a scaunului oferă nu numai un grad ridicat de confort al scaunelor, ci și un mecanism simplu de pliere care transformă scaunul într-un șezlong confortabil. Noua banchetă de dormit este deja integrată în numeroase vehicule multifuncționale, inclusiv modele Mercedes-Benz selectate V Class, Citroen Space Tourer și Opel Zafira Life. Aguti asigură adaptarea la alte sisteme de bază, precum și la produsele pe comandă de exemplu, pentru a se potrivi perfect oricărui vehicul.

Un amestec armonios de confort și flexibilitate
Clienții finali beneficiază în multe moduri de noua bancă de dormit Aguti. La 60 de kilograme, sistemul este ușor în comparație cu alte sisteme din industrie, oferind un avantaj în ceea ce privește consumul de combustibil al vehiculului de agrement respectiv. Noul sistem stabilește, de asemenea, noi standarde în ceea ce privește flexibilitatea. Acest lucru se datorează faptului că scaunul poate fi deplasat longitudinal în doar câțiva pași simpli și adaptează spațiul interior și mai flexibil la cerințele pasagerilor și bagajelor acestora. Spătarul permite reglarea continuă variabilă – iar cataramele centurii sunt sub scaun. În funcție de cerințe și construcția vehiculului, pot fi integrate una sau două curele.

Siguranța este prioritatea maximă
La fel ca toate banchetele Aguti, S2 este echipat cu sistemul ASBC patentat (Aguti Safety Bend Control), care garantează o deformare controlată în caz de accident. Pe această bază, toate cadrele centurii sunt conectate ferm la cadrul vehiculului sau la podeaua șinei și sunt concepute pentru două persoane. Au două centuri de siguranță integrate în trei puncte, precum și două suporturi reglabile pentru tetiere, care pot fi ușor demontate dacă este necesar. Siguranța celor mici la bord este, de asemenea, asigurată. Punctele Isofix sunt standard. Conexiunea rigidă rezultată între vehicul și scaunul pentru copii îi oferă pe copii la destinație în siguranță.

Foto: ALKO

RVTravel.eu – travel motorhome Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857