16.04.2024

Bateria litiu se poate monta sub scaunul autorulotei și poate fi monitorizată din smartphone

Ultimatron France este un furnizor de produse pentru baterii, o companie de înaltă tehnologie specializată în vânzarea și service-ul bateriilor. Echipa companiei are cel puțin 15 ani de experiență profesională. 

Bateriile au devenit omniprezente în viața noastră de zi cu zi. Practic suntem înconjurați de baterii: la telefon, la laptop, la aparate foto-video, lanterne etc.

Tipurile de baterii comercializate de Ultimatron:

  • Baterii AGM – Bateriile AGM, adesea scris VRLA (Valve Regulated Lead Acid), ceea ce înseamnă că bateria este rezistentă la apă. Gazul va scăpa prin supapele de siguranță numai în caz de suprasarcină sau defectarea componentelor.
  • Baterii GEL – Bateria cu gel este o baterie de plumb cu gel electrolit. Inventat în anii 1950 în Germania, acest tip de baterie inventată de Sonnenschein este una dintre cele cu o durată de viață optimă în comparație cu alte baterii. Mai exact, este de 8 ori mai rezistentă decât o baterie tradițională. Este, de asemenea, cea mai utilizată pentru stocarea energiei solare.
  • Baterii plumb-carbon – Bateria plumb-carbon este o baterie capacitivă plumb-acid, care are o tehnologie dezvoltată din bateria tradițională plumb-acid. Acesta adaugă cărbune activ la electrodul negativ al bateriei plumb-acid, care poate crește foarte mult durata de viață a bateriei plumb-acid.
  • Baterii OPzS – Bateriile OPzS sunt baterii tubulare, sunt din celule de 2V și capacitate mare, este necesar să le puneți în serie pentru o alimentare de 12, 24, 48V.OPzS sunt baterii deschise, sunt baterii ușor de utilizat cu cea mai bună durată de viață, ținând cont de preț.
  • Baterii OPzV – Bateriile OPzV sunt baterii tubulare, sunt din celule de 2V și capacitate mare, este necesar să le puneți în serie pentru o alimentare de 12, 24, 48V.OPzV-urile sunt rezistente la apă, utilizarea lor rămâne în esență aceeași, sunt baterii ușor de utilizat, cu cea mai bună durată de viață, ținând cont de preț.
  • Baterii cu litiu – Litiu-fier-fosfat (LiFePO4) a fost adoptat pe scară largă de către industrie. Este foarte stabilă, fără risc de incendiu sau explozie, chiar și cu un BMS de bază. Această baterie se caracterizează și prin numărul mare de cicluri de încărcare-descărcare admisibile, în jur de 3.000 de descărcări față de câteva sute pentru majoritatea bateriilor vândute (litiu sau plumb). De asemenea, are o caracteristică specială, un fel de efect de memorie inversă: cu cât descărcarea este mai mică, cu atât este mai mare numărul de cicluri, ceea ce o face insensibilă la microciclare. În cele din urmă, tolerează destul de bine temperaturile ambiante extreme, de la 0 ° la 60 ° C. Cu un BMS de calitate, este o baterie foarte fiabilă, capabilă să-și asigure serviciul timp de mulți ani.

Bateriile cu litiu sunt utilizate pe scară largă în diferite domenii datorită greutății lor reduse, capacității de reîncărcare, funcțiilor puternice și portabilității. Este folosit în întreaga lume pentru a alimenta dispozitive electronice portabile și noi folosim aceste dispozitive electronice portabile pentru a comunica, a lucra, a studia și a ne juca.

Sistem integrat de gestionare a bateriei (BMS)

Pentru a permite controlul și încărcarea diferitelor elemente ale acumulatorului și protejarea acestuia împotriva supraîncărcării, supratensiunii și supraîncălzirii.

Monitorizare Bluetooth 4.0 integrată

Aveți toate datele importante despre baterie întotdeauna pe smartphone sau tabletă. Aplicația Bluetooth (iOS și Android) afișează următoarele date în timp real.

Cu dimensiunile reduse, lățime de 35,7 cm, înălțime de 14,2 cm și adâncime de 33,8 cm, bateriile litiu Ultimatron ULM-12V-130AH (411 €) și ULM-12V-180AH (561 €) pot fi instalate sub scaunul autorulotei în spațiul liber.

Fișa tehnică o găsiți vedea aici.

Se poate spune că bateriile cu litiu au schimbat complet viața umană ca dispozitive de stocare a energiei.

Importatorul în România este Aler Campers.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Amplificator pentru antena gsm la rulote și autorulote

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857