13.06.2024

Frigiderul portabil EcoFlow cu baterie: cuburi de gheață, încarcă telefonul, încărcare panou solar

Călătoriți în lux cu Ecoflow Glacier. EcoFlow Glacier este primul frigider portabil cu o baterie care se conectează la priză și oferă suficient spațiu pentru a păstra alimentele și băuturile întotdeauna la temperatura potrivită. Frigiderul poate face 18 cuburi de gheață în 12 minute, iar bateria de 297 Wh durează 24 de ore de utilizare continuă. Fie că vă aflați în camping, la plajă sau la grătar în curte, acest frigider oferă tot confortul de acasă.

Interiorul lui Glacier poate fi împărțit în două zone de temperatură separate, fiecare cu propriile setări de temperatură. Acest lucru vă permite să răciți băuturile pe o parte a frigiderului și să păstrați mâncarea rece sau chiar înghețată pe cealaltă parte. Puteți turna apă în zona desemnată din partea superioară a răcitorului pentru a crea cuburi de gheață în câteva minute. Separatorul detașabil poate servi drept placă de tăiere atunci când pregătiți mesele, iar lumina interioară a frigiderului vă va ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie chiar și pe întuneric.

Dacă doriți să alimentați eficient Glacierul, acest lucru este posibil cu un panou solar (max. 220 W). Acesta funcționează numai în combinație cu bateria suplimentară. Această baterie de conectare nu este inclusă și trebuie comandată separat. Dacă doriți să prelungiți și mai mult durata de funcționare autosuficientă, puteți face acest lucru prin intermediul unei stații de alimentare Delta 2/Delta Max & Delta Pro. Puteți alimenta în plus Glacierul prin intermediul încărcătorului de 12 V din mașină sau prin intermediul prizei de perete.

Aplicația Ecoflow vă oferă acces ușor la toate funcțiile. Glacier este echipat cu un mâner retractabil și cu roți, astfel încât puteți transporta cu ușurință frigiderul.

Dimensiuni: 845 x 385 x 445 mm

Greutate: 23 kg

Volume: 38L

Mai multe informații pe www.ecoflowromania.ro

O scurtă prezentare a frigiderului EcoFlow vedeți pe canalul de YouTube.

#rvtravel #ecoflow #battery #outdoor

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Până la -50°C, 224.212,- € Autorulote de lux Kabe Imperial I 910 GB. Lungime 9,32 m

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857