22.07.2024

Hymer a prezentat noile produse cu care vor fi echipate modelele noi de autorulote

Hymer GmbH & Co. KG a prezentat noile sale produse pentru viitoarele modele de autorulote 2022 din diviziile Hymer Motor Caravans, Eriba Caravans și Hymer Original Parts.

Actualizare digitală pentru Hymer B-Class ModernComfort

Hymer GmbH & Co. KG continuă să avanseze cu digitalizarea și în acest an, iar Hymer Connect va fi standard și pentru gama de modele Hymer B-Class ModernComfort de acum înainte. Ecosistemul inteligent combină comenzile pentru numeroase componente ale autorulotei, precum și afișarea informațiilor despre vehicul într-o singură platformă digitală, fiind prima soluție de conectivitate de acest tip din industrie pentru autorulota conectată. Cu ajutorul aplicației Hymer Connect și al panoului de comandă reproiectat al Clasei B ModernComfort, toate funcțiile inteligente pot fi controlate într-un mod simplu și intuitiv. De la iluminarea ambientală perfectă și temperatura camerei până la scenarii automate de sosire și plecare – cu acest upgrade digital, Hymer duce a doua gamă de modele din portofoliul său de produse după B-Class MasterLine la un nou nivel în ceea ce privește confortul și conectivitatea.

Hymer Backrack+: Raft modular pentru și mai mult spațiu de depozitare

Hymer Original Parts își extinde gama de produse cu Hymer Backrack+. Designul inovator al sistemului modular pentru autorulote Hymer pe șasiu Fiat Ducato deschide noi modalități de creare a unui spațiu de depozitare suplimentar în partea din spate a rulotei, care poate fi utilizat în moduri unice. Fie că îl folosiți pentru biciclete, e-bikes, cutii de aluminiu sau o roată de rezervă – cu Hymer Backrack+ ca bază și cu accesoriul de rafturi asortat, se poate crea cu ușurință un spațiu de depozitare cu o capacitate de încărcare de până la 80 kg. Alte componente, cum ar fi un suport pentru schiuri/snowboard, vor fi adăugate în viitor la gama de produse Hymer Backrack+, făcând sistemul și mai versatil.

Foto: Hymer GmbH & Co. KG

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

„Calitate jalnică”: Dealerii de RV-uri din SUA s-au săturat de ceea ce produc fabricile de RV-uri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857