13.06.2024

Panouri de protecție solară pentru autorulote și campervan-uri

Protecția autorulotei sau campervanului este importantă atât pe perioada în care campăm în camping sau în off grid la soare, dar și când îl lăsăm în parcare neacoperită. Azi vă prezentăm câteva panouri de protecția solară al producătorului suedez RV Masters Comfort Sunscreen AB.

Beneficiile panoului de protecției solare 

Protecția solară confort personalizată pentru autorulota dumneavoastră înseamnă o potrivire perfectă pe parbrizul camperului cu o instalare ușoară în aproximativ 25 de secunde fără scară, benzi elastice, șuruburi și ventuze!

Vedeți fără să fiți văzut

Protecția solară vă permite să vă păstrați viața privată pentru că nu se vede în interior și, în același timp, aveți o vizibilitate bună în exterior. Deasemenea, aveți parte de o lumină plăcută și naturală care pătrunde prin aceste panouri de protecție.

Un produs ușor, acest set cântărește sub 2 kg.
Atât zăpada cât și ploaia nu au niciun efect asupra materialului și, prin urmare, protecția poate rămâne pe autorulotă sau camperl fără probleme pe întreg parcursul anului. Materialul din care este realizată protecția solară oprește 80% din radiațiile UV și este disponibil doar în culoarea negră.
Protecția solară de bază are o garanție de 10 ani pentru țesătură (UV).

Protecția solată este potrivită pentru: Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugoet Boxter, Mercedes Sprinter, MAN TGE, Ford Transit, Renault Master.

Prețurile la protecțiile solare pentru parbrize pot diferi în funcție de model și le puteți afla contactând producătorul suedez.

RV Masters Comfort Sunscreen AB este o companie de familie din Edebäck – Värmland,  Suedia și este specializată în produse de protecție solară. Firma suedeză produce protecției solare și protecții de iarna pentru autorulote, campervanuri, barci etc.

Vedeți cum se montează în video: https://www.youtube.com/shorts/TZ1CD13R6uk

Mai multe informații găsiți pe site-ul producătorului.

Foto: www.rvmasters.se

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Talciocul de rulote | CAMPER MEETING ediția a 3-a | cum a fost la ediția a 2-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857