21.09.2023

Saltele din material plastic 3D la standul K’FOAM de la Caravan Salon 2021

Firma spaniolă K’foam oferă o gamă largă de produse, cum ar fi huse de scaune pentru Fiat Ducato, Peugeot Boxer și Citröen Jumper realizate pe dimendiuni, cu finisaje spectaculoase ca și cum ar fi tapițate, paturi frontale pentru a obține locuri suplimentare în rulote și autorulote, ideale pentru cei mici sau pentru animalele de companie, topper vâscoelastic pentru saltelele care sunt oarecum incomode sau pe care dorim să le completăm pentru a câștiga în profunzime, huse pentru a acoperi și a transforma olița în mici bănci și a le da o notă mult mai elegantă, perne personalizate din vâscoelastic și fibre, buzunare de depozitare pentru a crește spațiul de depozitare în campere și oferte avantajoase la saltelele standardpentru vanuri sau mini vanuri, cum ar fi T5/T6 sau Trafic, mini-camper (Caddy, Berlingo, Partner, etc.) printre altele.

Am stat de vorbă cu Ernesto Betés de la K’foam în standul de la Caravan Salon 2021.

Suntem experți în tăierea spumei la dimensiune, fie că este vorba de o canapea de palet, fie că este vorba de o saltea pentru o barcă, o autorulotă, o caravană, o rulotă, un camping, corturi, pătuțuri, canapele extensibile, etc… Pentru a face acest lucru, trebuie doar să plasați comanda prin intermediul site-ului sau să ne furnizați o schiță pentru a vă face o ofertă gratuită.” – Ernesto Betés

Prima pernă ortopedică 100% lavabilă, atât învelișul, cât și miezul acesteia, previne bacteriile și mirosurile neplăcute, distribuie presiunea în mod egal, evitând supraîncălzirea și frecarea în zonele frecvente, precum și reglarea circulației sângelui. Este ideală pentru persoanele în scaune cu rotile, scaune de birou, studenți, cămine de bătrâni, etc… Învelișul cu țesătură 3D are o mai mare respirabilitate.

Saltea 100% lavabilă și dezinfectabilă

Una dintre cele mai importante calități ale saltelei Breathair pentru pătuț este igiena. Spre deosebire de o saltea de pătuț convențională, a cărei țesătură poate fi spălată, salteaua Breathair are un miez impermeabil, ceea ce înseamnă că poate fi spălată cu apă și săpun neutru direct la duș. Deoarece este un material hidrofug, se usucă rapid.

Salteaua Breathair anti-asfixie pentru pătuț oferă multe avantaje față de saltelele convenționale. Miezul este compus din Breathair, o structură nouă și inovatoare cu calități unice, cum ar fi capacitatea de a rezista la umiditate și apă. Oferă o senzație foarte asemănătoare cu cea a spumei tradiționale, atât în ceea ce privește confortul, cât și densitatea, dar principalul avantaj este că nu îmbătrânește în același mod ca spuma, ceea ce îl face un produs mult mai durabil și mai rezistent.

Salteaua Breathair ajută la prevenirea plagiocefaliei și reduce probabilitatea de asfixiere.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF: Tadam Caravan, Motorhome, GoCamper, DoctorCaravanCampero, PieseRulote.ro, Camper Team Romania, Arkus Camp România, Campermania, Smiley Camper, Aler Campers, TeePee Corbu, Vanuva.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Prima utilizare a generatorului de curent  la autorulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857