19.05.2024

Sisteme de ancorare și transport pentru diverse aplicații

Sistemele de ancorare și transport marca ZURRSCHIENEN.COM Transportsysteme GmbH., calitate germană

În cadrul CMT 2020 am descoperit standul ZURRSCHIENEN.COM Transportsysteme GmbH. – siteme de ancorare și transport.

Compania din Stuttgart realizează o mare varietate de produse – tot ce ține de sistemele de prindere, ancorare și fixare a transporturilor.

Sistemul de fixare flexibil al șinelor de ancorare poate fi utilizat pentru transportul de motociclete, scutere și biciclete, precum și pentru rulote/autorulote.

Sistemul poate fi utilizat în mașini, remorci, autorulote și rulote sau în mașinile de teren unde este nevoie ca toate bagajele să fie bine ancorate și în siguranță.

Utilizarea acestor sisteme de fixare și transport este foarte ușoară. Șina de ancorare se montează cu șuruburi sau nituri industriale, fitingurile pot fi fixate la fiecare 25 mm, greutate mică (fiind din aluminiu), foarte rezistent, punctele de ancorare se înlocuiesc în 2 sec fără a fi nevoie de șurubelniță.

Toate șinele din aluminiu au un raster de 25 mm. Asta înseamnă că puteți utiliza toate locașurile de ancorare, în funcție de încărcătură. Șinele de ancorare suportă până la 2.500daN (kg), capacitatea de încărcare efectivă depinde de clemele de ancorare – de la 300 la 2.000 daN (kg) – conform site-ului producătorului.

Lungimea comună a șinei este de 2000 mm, dar poate fi livrată la dimensiuni de 3000, 4000 și 6000mm.

Producătorul german ne arată diferențele dintre produsul nemțesc și cel chinezesc.

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text&video: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Mare atenție la înălțime când conduceți autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857