04.10.2023

Sistemul de aer condiționat portabil dezvoltat special pentru rulote și autorulote

Pe perioadele cu soare torid, temperatura în interiorul autorulotei poate deveni rapid insuportabilă. Ebercool Portable este un cooler proiectat de furnizorul de echipamente Eberspächer, care poate fi transportat în autorulota dvs.

Vine vara, vacanțele cu autorulotele se apropie. Pe perioadele cu soare torid, temperatura în interiorul autorulotei poate deveni rapid insuportabilă și incomodă.

Ebercool Portable este un cooler proiectat de furnizorul de echipamente Eberspächer, care poate fi transportat în autorulota dvs. mai ales că este la 12 V. După cum vă puteți imagina, nu necesită nicio instalare specială, este un sistem mobil și portabil de răcire prin evaporare. Furnizat cu un adaptor, acesta poate fi utilizat atât într-o autorulotă, cât și acasă. Cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu, coolerul se poate programa fie pentru pornire, fie pentru oprire. Datorită lipsei compresorului, este silențios, economic și ușor de transportat datorită mânerelor sale laterale, acest cooler versatil (cu 8 trepte) cântărește 7,3 kg cu dimensiuni de 415 x 590 x 220 mm. Autonomia sa este de aproximativ 6 ore. Consumul de apă: 0,5 x 1,5 l / h. Consumul de energie: între 1 și 5 A la 12 V. În timpul călătoriilor și din motive evidente de siguranță, aparatul trebuie asigurat în siguranță la bordul vehiculului sau să îl plasați în cabină.Sistemul de climatizare portabil Ebercool de la Eberspächer este ideal pentru camperiștii independenți care nu doresc să depindă de o conexiune electrică fixă. Și proprietarii de câini care vor să-și lase singur „prietenul” în autorulotă vor aprecia acest cooler.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin: https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

Aragaze portabile pentru outdoor – pescuit, camping, drumeții

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857