12.06.2024

Sistemul pentru o imagine de ansamblu completă a rulotei sau autorulotei dvs.

Presiunea pneurilor, greutatea din față, conținutul buteliilor de gaz și al rezervoarelor de apă, chiar și nivelarea: cu aplicația E-Trailer, aveți totul la îndemână pe smartphone!

Un sistem cu funcționalități diferite
Cu aplicația E-Trailer de pe smartphone, sunteți informat în permanență despre toate sistemele de la bordul rulotei sau autorulotei dumneavoastră. Acest lucru oferă un sentiment de siguranță și confort și poate preveni, de asemenea, multe probleme și neplăceri.

E-Trailer este aplicația care vă oferă o imagine de ansamblu completă a vehiculului dumneavoastră de camping cu ajutorul a numeroși senzori. De la nivelul de gaz la tensiunea bateriei. E-Trailer este un sistem pe care îl puteți instala și personaliza singur dacă doriți să vă echipați vehiculul de camping în funcție de nevoile dumneavoastră.
Aplicația este ușor de utilizat și ușor de înțeles. Arată nivelurile reale și nu doar aproximări intermediare. Aplicația E-Trailer vă arată, de asemenea, presiunea și temperatura pneurilor.

Sistemul E-Trailer este dezvoltat și asamblat în Europa.

În aplicația gratuită E-Trailer App puteți găsi întotdeauna cel mai apropiat distribuitor specializat, chiar și în alte țări. Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemul E-Trailer, descărcați aplicația gratuită E-Trailer App pe smartphone-ul dumneavoastră și încercați toate funcțiile în versiunea demo accesibilă gratuit.

E-Trailer este o companie tânără și inovatoare. În prezent se lucrează la o soluție de urmărire bazată pe GPS, numită E-Track&Trace, pentru vehiculele de camping, care va fi prezentată la sfârșitul anului.

Foto: E-Trailer

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Super oferte în februarie la aer condiționat și invertor de 2000 Teleco (P)

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857