16.04.2024

Spațiu generos, suplimentar, pentru autorulote cu Bbox-Heckbox

Poți avea spațiu mare, suplimentar la autorulotă cu ajutorul cutiei producătorului german Bbox-Heckbox

Camperiștii vor să aibe cu ei când pleacă în călătorii cu camperul, tot confortul de acasă, cu toate accesoriile care le poți avea într-o grădină, dacă se poate. Dar toți posesorii de motorhome știu că spațiul este limitat la o autorulotă și de aceea sunt multe soluții extra pentru depozitarea lucrurilor în călătoria cu camperul.
Una din soluții o reprezintă Bbox-Heckbox, cutia suplimentară pusă în spatele autorulotei produsă de o firmă din Germania.

Bbox-Heckbox rezolvă rapid și în siguranță problemele de ambalare și transport în autorulotă. Bicicletele, mopedul, masa și scaunele de camping pot fi depozitate și transportate în siguranță într-o astfel de cutie amplasată în spatele motorhome-ului. Cutia Bbox-Heckbox este utilă împotriva furtului, a avariilor sau a protejării bicicletelor sau mopedului în timpul transportului și nu numai.

Cutia de spate Bbox-Heckbox este soluția atractivă și elegantă, pur și simplu „ambalată” pe suportul spate sau poate fi montată pe o remorcă universală Sawiko Wheely (94).

Cutia este înșurubată pe suportul de sarcină prin bază armată. Peretele posterior al cutiei este ținut pe loc prin înșurubarea șinelor cu două bare de susținere pe partea exterioară a cutiei.

Aceste bare de susținere au o conexiune cu șurub cu suportul de sarcină. Cutia are o greutate proprie de aprox 50 kg, ceea ce face ca greutatea totală a autorulotei să crească și astfel să fie probleme la unele controale.

Prețurile sunt între 5.495 – 5.950 euro.

Foto: Bbox

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Automatul care golește și curăță caseta de toaletă în 2,5 minute

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857