12.06.2024

Teleco – Gama Silent Plus se extinde cu noul AC Silent Plus 5900H

Noul model Silent Plus 5900H vine să înlocuiască aici versiunea anterioară Silent 5400H: ca și modelul de putere mai mare Silent Plus 8100H, acesta dispune de un nou diffuser modernizat, de înaltă eficiență, subțire și cu specificații tehnice și tehnologice avansate.

După lansarea noului Silent Plus 8100H, TELECO/TELAIR prezintă acum un model de putere mai mică: Silent Plus 5900H. Cea mai recentă apariție în gamă, potrivită pentru autorulote și rulote de dimensiuni compacte cu dimensiuni cuprinse între 5 și 6,5 metri, se remarcă și prin designul modern al diffuserului său, ultraplat, cu iluminare integrată și afișaj inteligent. Echipat cu o pompă de căldură, Silent Plus 5900H are o putere maximă de răcire de 5900 BTU (1730 W), în timp ce puterea de încălzire ajunge la 5600 BTU (1640 W).
Noul diffuser optimizează ventilația forțată și mărește fluxul de aer până la 450 m3/oră, fără a avea însă niciun impact asupra zgomotului de funcționare. Silent Plus 5900H, care înlocuiește modelul anterior Silent 5400H, este conceput pentru a fi instalat așa cum se obișnuiește în locul trapelor de acoperiș 40×40 cm și are unul dintre punctele sale forte în dimensiunile difuzorului său intern: o amprentă de doar 45 x 45 cm și o grosime de doar 4,2 cm. Prin urmare, dimensiunea diffuserului a fost redusă semnificativ, îmbunătățind ergonomia internă. Un aparat de aer condiționat ecologic, care utilizează gazul refrigerant R32 și care este complet controlabil din TELECO APP, datorită TELECO HUB-ului.


Suntem foarte mulțumiți de evoluția gamei noastre Silent în Silent Plus. Noul diffuser este similar cu cel utilizat în seria Evan, dar reproiectat pentru a se potrivi caracteristicilor Silent Plus„, spune Raul Fabbri, co-fondator al Grupului Teleco. „Afișajul este mult mai complet și afișează informații atât despre temperatura setată, cât și despre temperatura camerei. Am adăugat funcția de ventilație, care nu exista înainte. De asemenea, am adăugat luminile laterale, care oferă o iluminare suplimentară a interiorului, care poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi. Acest nou model completează seria de aparate de aer condiționat TELECO/TELAIR: acum putem oferi o gamă de puteri începând de la e-VAN 5400H până la DualClima12500H, trecând prin Silent Plus 5900H, e-VAN 7400H, Silent Plus 8100H și DualClima 8400H. Cu alte cuvinte, putem oferi aer condiționat de dimensiuni ideale pentru rulote compacte de sub 5 metri până la rulote de clasa maxi Premium, de peste 10 metri.”
Gama TELAIR Silent Plus a fost prezentată oficial publicului la târgurile din sectorul de caravaning: Caravan Salon din Düsseldorf, Salone del Camper din Parma, Salon des Véhicules de Loisirs din Paris, Kampeer & Caravan Jaarbeurs din Utrecht și Suisse Caravan Salon din Berna.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Standul Webasto Thermo & Comfort la Caravan Salon 2021

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857