19.05.2024

Un grătar multifuncțional – CADAC Safari Chef 2, util la autorulotă

Grătarul multifuncțional CADAC Safari Chef 2 a devenit un model de referință în lumea iubitorilor de vacanțe în natură, a celor care călătoresc cu rulota sau autorulota

Grătarul CADAC Safari Chef 2 a devenit un model de referință în lumea iubitorilor de vacanțe în natură, a celor care călătoresc cu rulota sau autorulotra, deoarece este un grătar ultra-compact, portabil, foarte practic de luat în autorulotă sau rulotă, la picnic, în mașină, sau în camper van.

Acesta este un BBQ multifuncțional datorită celor 4 suprafețe de gătit interschimbabile: suport pentru tigaie, gril BBQ antiaderent, planșa antiaderentă și vas pentru gătit cu capac. Este depozitat într-un săculeț cu mânere, având un arzător puternic, cu picioare pliabile, un racord pentru buteliile de gaz mici și nu cântărește mai mult de 3,6 kg. Datorită stratului superior GreenGrill, realizat în întregime din materiale organice, care nu conțin substanțe toxice, acesta este mult mai rezistent la căldură, distribuind uniform căldura, astfel încât se consume o cantitate mică de gaz.

CADAC GreenGrill respectă mediul înconjurător, este rezistent, oferă o modalitate de gătit mai sănătoasă și are sistem Easy Clean.

Cu el poti pregăti mese gustoase și sănătoase în aer liber, savurate sub veranda autorulotei.

Contributor: Ioana Albu

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Automatul care golește și curăță caseta de toaletă în 2,5 minute

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857