22.07.2024

Convenția Anuală de Caravaning 2021, ediția a 4-a la Conac!

Singurul eveniment dedicat firmelor de caravaning din România merge mai departe! Editia a 4-a se va desfășura în perioada 7-9 octombrie 2021 la Conacul Buzdugan din jud. Bacău

Orice firma care activeaza în această industrie este binevenită la Convenția Anuală de Caravaning din România. Numai împreună putem crește, putem face ca lucrurile să se miște în direcția corectă și la noi în țară!

Avem nevoie de service-uri, de campinguri, de platforme online, de magazine pentru piese si accesorii, de dealeri, de producatori etc. Pentru a reuși să construim ceva, trebuie să colaborăm. Pentru a colabora, trebuie să ne cunoaștem și ce prilej mai bun pentru a ne cunoaște este acela decât participarea la acest eveniment a firmelor din industrie?

Convenția Anuală de Caravaning încearcă să pună la aceeași masă firmele din industrie, așa că vă așteptăm la editia a 4-a, să ne cunoaștem, să socializam și să încheiați parteneriate cu alte firme din industrie!

NOUTĂȚILE EDIȚIEI A 4-A!

Pentru că ne place ca la fiecare ediție să aducem plus valoare evenimentului, anul acesta vom avea o secțiune specială, în care invitați din Germania vor prezenta produse noi din industria caravaningului – produse care nu se găsesc încă pe piața din România. Astfel,  firmele din România interesate de colaborări, pot încheia parteneriate, pot schimba idei și impresii.

Anul acesta s-au alăturat ca parteneri ai Convenției firmele: Crama Gîrboiu, ParmaFood, AQUA Carpatica, Wine Master Solution, Cramele Rotemberg, Angus Sud Oltenia.

În fiecare an ne propunem să descoperim alte zone ale țării. Prima ediție a avut loc la Reșca în jud. Olt, la doua ediție ne-am întâlnit la Moroeni în jud. Dâmbovița, pentru ca anul trecut, la a treia ediție să beneficiem de un peisaj superb la Camping Cheile Turzii din jud. Cluj.

Anul acesta a venit rândul Moldovei să ne primească. Ne vom întâlni la Conacul Buzdugan într-o locație superbă, unde vom petrece 3 zile în natură.

EDIȚIA a 4-a în cifre 

Perioada de înscriere s-a închis și avem următoarea statistică: firme participante = 40; participanți = 74; autorulote/rulote = 41; căsuțe libere = 0.

 1. Tadam Caravan
 2. Camper Rent
 3. Green Camper
 4. Dplay Camper
 5. Motorhome
 6. AutoRulote-Oradea
 7. Arkus Camp România
 8. Doctorcaravan
 9. Sfinx Camper & Conversion
 10. Campero
 11. XGO autorulote&camping
 12. bookyourcamper.com
 13. Camping Cheile Turzii
 14. Rulote-Romania
 15. Smiley Camper
 16. Camper Moldova
 17. GNS Reisemobiltechnik
 18. GoCamper
 19. MGM Caravan Trailers
 20. RedHobbyCaravan
 21. Rolimag
 22. FreedomCamper
 23. Geografic Travel
 24. La-La Campers
 25. Camper Kronstadt
 26. Transilvania Camp
 27. Arodent Camper
 28. T Camper
 29. Ravago Building Solutions
 30. Auto Italia
 31. Camper Team
 32. Love2go
 33. GoldTrip
 34. Ro-Camper
 35. Just Camp
 36. VOG
 37. Camping Cortina Gate
 38. Spy Travel
 39. Camping Marina Park
 40. Tuning serv

Anul acesta sunt alături de noi: Crama Gîrboiu, ParmaFoodCramele Rotenberg, Aqua Carpatica, Angus Sud Oltenia

Puteți vedea aici cum a fost anul trecut la ediția a 3-a, iar pe site și pe canalul de youtube se găsesc materiale de la toate cele 3 ediții:

https://youtu.be/wq-vOR2rHFU

https://youtu.be/HdS8M_q9VOQ

https://youtu.be/h0GZ_LhDBwk

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenție de caravaning din România, două zile dedicate fenomenului RV

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857