23.06.2024

Convenția Anuală de Caravaning din România 2022, ediția a 5-a, Vama Veche

Vara a trecut și intram în linie dreaptă pentru întâlnirea anuală a firmelor din industria caravaningului din România – Convenția Anuală de Caravaning din România 2022, ediția a 5-a. Anul acesta evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Română de Caravaning (ARC)

După cum deja mulți dintre voi știu, la începutul lui octombrie va avea loc Convenția Anuală de Caravaning din România 2022, ediția a 5-a la Vama Veche. Peste fix o lună, firmele importante din industria caravaningului din România își dau întâlnire la Vama Veche în perioada 6-9 octombrie.

Suntem bucuoși să anunțăm parteneriatul pe termen lung încheiat cu Asociația Română de Caravaning (ARC), care va deveni partenerul oficial al evenimentului începând cu ediția din acest an.

Convenția Anuală de Carvaning din România 2022 este singurul eveniment B2B, noncomercial, dedicat firmelor din industria de caravaning din România. Pot participa firmele de închirieri autorulote și rulote, dealeri, producători, campinguri, magazine de piese și accesorii, service-uri, conversii, platforme web, etc.

foto@MarianMocanu.ro

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’ este pasionat de rulotism și un prieten al acestui fenomen. Are propria rulotă cu care călătorește. Codruț Kegheș a călătorit cu o autorulotă prin țară pentru a descoperi rețete de mâncare unice și locuri frumoase. Emisiunea s-a numit „Aventurierii gustului” și a fost difuzată pe Prima TV.

Codruț Kegheș va fi prezent la Vama Veche ca invitat din partea ARC la Convenția Anuală de Caravaning din România 2022!

Programul evenimentului

Joi, 6 octombrie începem cu la ora 14:00 cu prezentarea firmelor si seară informală. Vineri și sâmbătă vor fi paneluri de discuții, pe diferite teme actuale ale industriei de caravaning din lume iar duminică socializăm și ne pregătim de drum.

Se vor aborda subiecte precum:

  • situația închirierilor în perioada 2020-2022 – perspective pentru sezoanele următoare
  • propuneri de reglementare a legislației române în conformitate cu legile europene
  • colaboări între firme
  • statistica firmelor din industria caravaningului din România, pe județe și ramuri
  • sesiuni de Q&A
  • socializare

Orice firmă participantă poate solicita 30 de minute de prezentare a unor probleme de interes general pentru rulotismul din România.

Camping Cortina Gate ne oferă o surpriză plăcută – vineri seara concert de muzică folk cu trupa Folk & Rock Company!

Crama Vinuri de Măcin ne vor delecta cu vinuri alese.

Administrative

Evenimentul va avea loc pentru prima dată în 2 locații, campingurile: Cortina Gate și Marina Park. Camparea pentru maxim 40 de autorulote va fi la Cortina Gate iar firmele care vin fără rulotă sau autorulotă pot face rezervare la camerele de la camping Marina Park. Rezervarea unei camere se face pe principiul „primul venit – primul servit” și trebuie contactat direct campingul Marina Park – https://www.marinapark.ro/lista-camere/

Termeni si conditii de participare

  • evenimentul nu este unul comercial – NU sunt admise in cadrul evenimentului materiale publicitare (pliante, cataloage, brosuri, flyere, bannere, steaguri etc). Sunt admise doar carti de vizita care se pot schimba intre participanti
  • scopul acestui eveniment este cresterea corecta a fenomenului de caravaning in Romania, gasirea unor solutii de colaborare intre firme, educarea clientilor și a pasionatilor de timp liber (la acest eveniment nu se vor promova firmele participante)
  • programul poate suferi modificari

Firmele interesate de participare, program și costuri pot trimite solicitare la contact@rvtravel.eu pentru a primi toate informațiile.

Sponsori: Carmangeria Ozana, Vinuri de Măcin, Szekely Falat

Ne vedem la VAMA VECHE!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning din România 2020, ediția a 3-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857