13.06.2024

Convenția Anuală de Caravaning din România – ediția a 6-a | Save the date!

Singurul eveniment dedicat firmelor din industria de caravaning din România – Convenția Anuală de Caravaning – merge mai departe cu ediția a 6-a!

5-8 octombrie 2023

A devenit o tradiție ca la începutul lunii octombrie a fiecărui an, firmele din industria caravaningului din România să se reunească la singurul eveniment dedicat profesioniștilor – Convenția Anuală de Caravaning din România în parteneriat cu ARC (Asociația Română de Caravaning).
Avem nevoie de service-uri, de campinguri, de platforme online, de magazine pentru piese si accesorii, de dealeri, de producatori etc. Pentru a reuși să construim ceva, trebuie să colaborăm. Pentru a colabora, trebuie să ne cunoaștem și ce prilej mai bun pentru a ne cunoaște este acela decât participarea la acest eveniment a firmelor din industrie?
Convenția Anuală de Caravaning încearcă să pună la aceeași masă firmele din industrie, așa că vă așteptăm la editia a 6-a, să ne cunoaștem, să socializam și să încheiați parteneriate cu alte firme din industrie!
Firmele interesate de participare pot trimite email pentru a primi invitația oficială și toate informațiile de participare.
Puteți vedea cum a fost la edițiile trecute pe canalul de YouTube RVTravelRomania. Mai jos doar câteva linkuri de la edițiile trecute:
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857