12.06.2024

Convenția Anuală de Caravaning, ediția a 4-a la Conac! Conacul Buzdugan

Singurul eveniment dedicat firmelor de caravaning din România merge mai departe! Editia a 4-a se apropie cu pași rapizi

Fenomenul de caravaning se dezvoltă încet, an de an și în România și încercam să ne organizam la nivel profesional cum vedem în țările cu tradiție.
Orice firma care activeaza în această industrie este binevenită la Convenția Anuală de Caravaning din România. Numai împreună putem crește, putem face ca lucrurile să se miște în direcția corectă și la noi în țară!
Avem nevoie de service-uri, de campinguri, de platforme online, de magazine pentru piese si accesorii, de dealeri, de producatori etc. Pentru a reuși să construim ceva, trebuie să colaborăm. Pentru a colabora, trebuie să ne cunoaștem și ce prilej mai bun pentru a ne cunoaște este acela decât participarea la acest eveniment a firmelor din industrie?
Convenția Anuală de Caravaning încearcă să pună la aceeași masă firmele din industrie, așa că vă așteptăm la editia a 4-a, să ne cunoaștem, să socializam și să încheiați parteneriate cu alte firme din industrie!
În fiecare an ne propunem să descoperim alte zone ale țării. Prima ediție a avut loc la Reșca în jud. Olt, la doua ediție ne-am întâlnit la Moroeni în jud. Dâmbovița, pentru ca anul trecut, la a treia ediție să beneficiem de un peisaj superb la Camping Cheile Turzii din jud. Cluj.
Anul acesta a venit rândul Moldovei să ne primească. Ne vom întâlni la Conacul Buzdugan într-o locație superbă, unde vom petrece 3 zile în natură.
În 2022 vom alege Dobrogea ca zonă de întâlnire!
Firmele interesate de participare pot trimite email pentru a primi invitația oficială și toate informațiile.
EDIȚIA a 4-a în cifre, la 15 septembrie! Lista va fi actualizată la câteva zile pe pagina de facebook RVTravelRomania
Firme – 26, participanți – 61, autorulote/rulote – 25, căsuțe libere – 1.
Puteți vedea aici cum a fost anul trecut la ediția a 3-a, iar pe site și pe canalul de youtube se găsesc materiale de la toate cele 3 ediții:
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857