21.05.2024

Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a – SAVE THE DATE

Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 3-a – SAVE THE DATE – locul unde se întâlnesc profesioniștii din domeniul caravaningului din România 

În perioada 1-3 octombrie 2020, firmele din domeniul caravaningului din România își dau întâlnire la Convenția Anuală de Caravaning din România. Ai o firmă de service pentru rulote sau autorulote, ai un magazin de accesorii pentru RV-uri, ai un camping sau o firmă de închirieri rulote sau autorulote, ești dealer de rulote sau autorulote, firma ta are legatură cu RV-urile, cu fenomenul de caravaning?

Atunci trebuie să fii prezent la Convenția Anuală de Caravaning din România! Vom avea conferințe, vom discuta despre situația caravaningului din România și multe altele, ne vom cunoaște între noi, se vor face conexiuni, ne vom relaxa și vom socializa, vom degusta vin.

Ți-am dat suficiente argumente să nu lipsești de la a treia ediție a Convenției Anuale de Caravaning din România? Așa că nu uita să rezervi datele de 1-3 octombrie 2020 în agendă! Vom reveni cu detaliile despre locație cât de curând! Musai să venim cu autorulotele sau rulotele – pasiunea care ne unește, dar vor fi și camere pentru cei care nu au RV-uri. În luna iulie vom reveni cu detalii. Acest eveniment se adresează doar firmelor din industria caravaningului. Pentru restul posesorilor de rulote/autorulote, stai aproape, vor urma evenimente și pentru rulotiști! În curând!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Convenția Anuală de Caravaning România, ediția a 2-a

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857