19.05.2024

Cu camperul la Carnexpo grill 2022 – eveniment dedicat industriei alimentare

Autorulota – biroul mobil. Am fost cu camperul la Carnexpo grill! În perioada 5-6 mai, la Hotel Panoramic din Olimp a fost Carnexpo grill – evenimentul dedicat industriei cărnii, care a reunit apoximativ 120 de firme din industria gastronomică din România.

Ideea principală a evenimentului a fost de promovare a produselor locale și a serviciilor românești. În video vedeți cum a fost în cele 2 zile de eveniment la Olimp. Am condensat 2 zile de eveniment în aproximativ jumătate de oră. Vedeți cum a fost, ce standuri au fost, cum e „cafeaua ardelenească”, am aflat că există „biblioteca de afumături”, interviu cu fotograful evenimentului, păreri ale juriului, dansul săbiilor căzăcești, ce face Codrut Keghes-Dezbracatu, cum e berea artizanala „doboRÂT” și multe altele în video!

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

foto: Daniel Dritu
foto: Daniel Dritu
foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Am parcat camperul, cu acordul organizatorilor la buza mării, în imediata apropiere a locului de desfășurare a evenimentului, ceea ce mi-a oferit un confort deosebit.

Am avut resurse suficiente în cele 4 zile în care am campat off grid:

  • apă – mi-au rămas cam 30% din rezervorul de 120 l apă proaspătă
  • energie – panourile solare mi-au asigurat energia necesară pentru încărcat laptop, baterii, tv etc
  • gas – am folosit frigiderul doar jumătate de zi – nu am avut nevoie de mâncare în frigider :)))) și am făcut câteva cafele la aragaz.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

O mică parte din fața nevăzută a turismului cu camperul și a campingului

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857