22.09.2023

Dealerul rulotelor poloneze Niewiadow la Romexpo

În cadrul salonului Caravan Motorhome&Adventure 2019 de la Romexpo am văzut o rulotă mică, cochetă, destul de încăpătoare la interior, cu un nume exotic – Niewiadow. Am stat de vorbă cu Gheorghe Țecher, reprezentantul firmei Vanuva din Oradea, care ne spune că pentru Vanuva este un efort destul de mare să participe la expoziția de la București, dar totuși au fost prezenți și vor să participe și pe viitor.

foto: Marian Mocanu – fotgrafie de produs

Vanuva este reprezentantul firmei poloneze Niewiadow, producător de rulote de peste 40 de ani. Firma orădeană este partener oficial Truma, distribuitor Movera, dealer pentru Xtrail (Polonia) – cu care produc remorci speciale la cererea clientului.

Firma Vanuva din Oradea a avut un parc mare de rulote, a fost prima firmă din România care a închiriat rulote, ne spune Gheorghe Țecher. Clienții aduceau rulotele lovite, cu defecte, iar asta a determinat închderea business-ului de rental, pentru că cei de la Vanuva puneau suflet în rulote, nu îl vedeau ca un business.

Interviul întreg este aici:

Interviu: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857