Firma poloneză XTRAIL produce rulote personalizate și food trucks-uri

foto: Adam Gurzeda

Firma poloneză XTRAIL produce rulote personalizate și food trucks-uri pe comandă, inclusiv rulote pentru off road

Prin intermediul lui Gheorghe Țecher de la Vanuva Impex Oradea, dealer XTRAIL, am stat de vorbă cu Adam Gurzeda, proprietarul fabricii poloneze XTRAIL. 

“Noi producem în special food trucks, remorci și rulote turistice personalizate. Noi în aceast moment ar trebui să fim în vârf de sezon și în Polonia situația ne arată exact ca un vârf de sezon, în ramura noastră. Dar pentru fabricile ca și a noastră, nu este o situație rea pentru moment, cel puțin, majoritatea clienților noștri sunt clienții finali, pentru că misiunea noastră este de a customiza produsul, prin urmare vindem multe produse personalizate pentru echipări individuale și deoarece majoritatea sunt clienți finali, producția noastră merge bine.”

Întreaga emisiune o puteți urmări pe canalul nostru de YouTube. Dacă v-a plăcut, vă aștept cu comentarii la video și nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube!

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

Interviu în exclusivitate pentru RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vanuva Impex din Oradea nu a închis activitatea în această perioadă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)