30.01.2023

Veselin Valev despre prima ediție de Camping & Caravanning Expo în Sofia

VANgabong.eu a stat de vorbă cu Veselin Valev, oganizatoul Camping & Caravanning Expo în Sofia

Prima ediție a Expoziției de Camping & Caravanning din Sofia, Bulgaria, a avut loc în perioada 12-13 mai 2018. Evenimentul a fost organizat de www.camping.bg în colaborare cu Metro Cash & Carry.

Camping & Caravanning Expo este primul și singurul târg de acest gen din Bulgaria dedicat fenomenului de caravaning, din țara vecină. Campingurile turistice și activitățile conexe sunt una dintre cele mai evoluate sfere de afaceri ale Europei care au crescut în ultimii ani.

Expoziția prezintă ultimele tendințe din domeniu – cele mai noi modele de autorulote, rulote și corturi ale producătorilor de top din Europa și restul lumii, soluții de glamping, inovații tehnice și sanitare pentru camping, echipament sportiv și de agrement din Bulgaria și Balcani. Expozanții prezintă un interes neașteptat de mare și estimează o creștere ulterioară a vânzărilor. Multe dintre autorulotele și rulotele de pe Expo au fost vândute în timpul evenimentului. La standul Camping.bg s-au distribuit peste 1.000 de copii ale catalogului de campinguri din Bulgaria, cu doar câteva zile înainte de Expo.

Mai multe informații aici: Camping.bg

Interviu video cu Veselin Valev – directorul Camping.bg

Poate vă interesează să vedeți și articolul: https://www.rvtravel.eu/prima-editie-de-camping-caravanning-din-bulgaria-in-sofia/

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857