5 motive să mergi în vacanță cu autorulota GoCamper

Mulți dintre noi s-au întrebat cum o fi în vacanță cu autorulota sau de ce ai alege autorulota în loc să mergi la un hotel. Ce beneficii are o astfel de vacanță și ce aduce în plus față de turismul clasic punctăm astăzi în rândurile care urmează. Vezi în continuare 5 motive să mergi în vacanță cu o autorulotă GoCamper, în țară sau în străinătate.

  1. GoCamper îți aduce autorulota la tine acasă

Cei de la GoCamper se numără printre singurii de pe piața autohtonă care îți livrează autorulota chiar la tine acasă. Tot ce trebuie să faci este să profiți de serviciul lor premium Express Delivery, cu livrare la domiciliu, în orice zonă a României.

Acest serviciu nu are un cost fix, prețul fiind stabilit în funcție de numărul de km de la sediul de unde este disponibilă o autorulotă pentru livrare și alte costuri care țin de gospodărirea parcului auto aflat în administrare.

  1. Mergi în vacanță cu cele mai noi autorulote din România

Orice autorulotă GoCamper este fabricată în 2018-2020, ceea ce înseamnă că te bucuri de o vacanță premium, exact ca într-un hotel de 5 stele, care îți folosește și ca loc de dormit, și ca mijloc de transport. În plus, toate modelele de autorulote GoCamper sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o călătorie fără griji: de la aragaz, frigider, spații de depozitare generoase până la un portbagaj imens, în care poți lua tot ce vrei la tine, să te simți exact ca acasă.

  1. Orice autorulotă GoCamper este autonomă

Poate te-ai întrebat de multe ori cum e mai bine să mergi cu autorulota. În camping sau off camping? În primul rând trebuie să știi că orice model de autorulotă GoCamper este autonomă. Asta înseamnă că nu depinzi de apa curentă sau de electricitatea din campinguri, ci ai libertatea să te oprești în orice locație, unde vrei tu, pentru a admira priveliștea. Dacă preferi campingurile, e bine să știi că sunt destule opțiuni de campare în România și în străinătate, iar distanța între autorulote este de 2-3 metri, suficient de departe cât să fii în siguranță chiar și în pandemie.

  1. Vizionezi autorulotele înainte să închiriezi

Sunt oameni care încă nu au văzut ocazia să încerce o autorulotă, de aceea încurajăm vizionarea înainte de închiriere. Cei de la GoCamper au autorulote în zona Suceava, București și Arad și îți stau la dispoziție indiferent ce nelămuriri ai despre ce presupune experiența cu autorulota, de la detalii tehnice până la idei de călătorie. Vizionarea poate dura între 30 de minute și câteva ore, în funcție de detaliile care te interesează și de curiozitățile pe care le ai despre acest tip de turism.

  1. Alegi din cele 5 modele noi de autorulote de ultimă generație

Dacă tot vorbeam de vizionare, să știi că cei de la GoCamper au pregătit câte un album foto pentru fiecare model de autorulotă din flota lor. Dacă vrei să închiriezi și încă nu te-ai hotărât ce tip de autorulotă este potrivit pentru tine și familia ta, răsfoiește albumele de mai jos și programează o vizionare pentru una dintre cele 5 autorulote de ultimă generație.

  1. Auto Rulota Premium 4+2 locuri este spațioasă, numai bună pentru grupuri mai mari sau familii care visează la o vacanță faină în natură.
  2. Auto Rulota Campervan 2+1 locuri este pentru cuplurile care visează la momente romantice în locuri numai de ei știute.
  3. Auto Rulota DeLuxe 2+2 locuri, după cum îi zice și numele, este pentru cei care apreciază o vacanță de lux cu autorulota, în confort absolut.
  4. Auto Rulota Family Plus 4-7 locuri este visul familiilor numeroase sau grupurilor mari de prieteni, fiind extrem de spațioasă.
  5. Auto Rulota Family Adventure 4+1 locuri este pentru cei cu spirit de aventurier, fie în familie, fie cu cei mai buni prieteni.

Ce trebuie să reții este că experiența cu autorulota merită încercată cel puțin o dată. Ai libertatea să te oprești unde vrei, ai confortul unui hotel de 5 stele oriunde mergi și ești ferit de riscul de infectare cu coronavirus pentru că în autorulotă ești doar tu cu familia sau cu prietenii în natură, la masă, în drumeție sau pe terasă.

Prețurile variază între 70 euro/zi și 140 euro/zi, în funcție de autorulotă și sezon, însă pot apărea reduceri considerabile chiar și de 50% dacă vorbim despre oferta last minute sau extra sezon.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de autorulote disponibile, prețuri, oferte sau idei de călătorie intră pe site-ul www.gocamper.ro.

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)