Inside Servcom din Dej, partener Kempingvilag Kft din Budapesta

Reprezentantul Truma și Falle din Budapesta, Ungaria – Kempingvilag Kft – are partener în Romania, la Dej – Inside Servcom srl

Invitatul de azi al emisiunii RVTravel.eu este Virag Jozsef, managerul firmei Kempingvilag Kft din Budapesta, Ungaria, reprezentatul firmelor Truma și Falle.

“Firma Kempingvilag Kft s-a înființat în 2006, și are ca obiect de activitate comercializarea produselor pentru camping și caravaning. Vă putem oferi orice produs necesar pentru camping și caravaning. Firma noastră se află în Budapesta, într-un loc ușor accesibil dinspre autostrada M0 și aeroportul internațional Liszt Ferenc.

Suntem reprezentanții oficiali ai firmelor Truma și Falle în Ungaria.

Firma Truma, de 70 de ani, fabrică sisteme de încalzire, apă caldă și climă pentru autorulote și rulote.

Firma Falle este cel mai mare distribuitor de articole de camping din Austria și vă oferă tot ce aveți nevoie în materie de camping și caravaning – accesorii, componente și piese de schimb.

Momentan în magazinul nostru din Budapesta se gasesc peste 3.000 de articole, dar din catalogul nostru puteți alege și comanda peste 16.000 de produse. Putem furniza peste 6.000 de piese la comandă.

Avem clienți din toată Ungaria și din Europa, de exemplu din Ucraina și din România de asemenea.

Avem un partener de 10 ani în România – Inside Servcom Srl din Dej.

Caravaningul este tot mai popular în Europa și în Ungaria de asemenea. Tot mai multă lume cumpără accesorii de camping, pentru rulote și autorulote în ziua de azi. Afacerea noastră a crescut datorită acestui fapt. Pentru că suntem situați în mijlocul Europei, avem tot mai mulți clienți străini care ne vizitează în transit, avem clienți inclusiv din România, care merg la mare sau spre Croația, opresc la showroom-ul nostru, poate cu mici probleme la caravană sau pentru a cumpăra accesorii și produse necesare concediului în campinguri.

Pentru noi este foarte ușor să vindem produsele pe care le avem în magazine, deoarece eu și familia mea avem camper și folosim aceste produse.

Mulțumesc pentru vizită și sper să ne revedem undeva într-un camping prin Europa!”

Interviu în excusivitate pentru RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Interviu sponsorizat de Inside Servcom srl, Dej

Inside Servcom Dej – dealer rulote Knaus în România din 2007

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)